Γ.Χατζηθεοδώρου: Με ενότητα και πολιτισμό στο ΟΧΙ που μας βάζει στο κέντρο της Ευρώπης.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ” Τα Νέα της Πόλης ” καταθέτοντας την άποψη του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Ο Γ. Χατζηθεοδώρου αναφέρθηκε στην ενότητα του λαού που είναι γεγονός σήμερα αύριο και στο μέλλον,  όπως σημείωσε, τονίζοντας ότι οι φωνές για ενδεχόμενο διχασμού είναι τεχνητά κατασκευασμένες για να φοβίσουν τους πολίτες. Ο Πολιτικός πολιτισμός των Ελλήνων πλέον έχουν βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις στιγμές εκείνες που κάποιοι δημιουργούσαν εντάσεις για τα πιστεύω τους είπε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι συνυπάρχουν άνθρωποι με τη μία ή την άλλη άποψη σε φιλικές παρέες και ακόμη μέσα σε οικογενειακό περιβάλλον,  με απόλυτη αρμονία και σεβασμό, με απόλυτη κατανόηση και πολιτισμό στις απόψεις του κάθε ενός χωριστά.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ευχήθηκε το καλύτερο για την Ελλάδα και αναφερόμενος στο ΌΧΙ,  διευκρίνισε ότι το ΌΧΙ, σημαίνει ενδυνάμωση της χώρας στην Ευρώπη και το Ευρώ, ενδυνάμωση της θέσης της διαπραγμάτευσης της Κυβέρνησης που έχει δεσμευτεί και με την εντολή που έχει πάρει από τον Ελληνικό λαό,  να εργαστεί για το καλό της πατρίδας μέσα στη ζώνη του Ευρώ, λέγοντας ότι η λύση και η συμφωνία μπορεί να έρθει ακόμη και το βράδυ της Κυριακής.