Συνταρακτικό «ΟΧΙ» από την Ξάνθη

Ένα μεγάλο και συνταρακτικό ΟΧΙ είπαν πολίτες της Ξάνθης στη μεγαλειώδη, και άνευ προηγουμένου, συγκέντρωση στήριξης υπέρ του ΟΧΙ, εν όψει του επικείμενου δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Πολίτες κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης έδωσαν το παρόν σε μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς είχε υπέρδιπλάσιο κόσμο από αυτή του ΝΑΙ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

IMG_5018

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Ξάνθης δεν είχε δώσει άδεια για διεξαγωγή της συγκέντρωσης υπερ του ΌΧΙ, οι πολίτες δεν πτοήθηκαν και τίμησαν τη στάση τους υπέρ του ΟΧΙ. Να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα υπάλληλοι του Δήμου έδωσαν ρεύμα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται εάν αυτό ήταν εντολή της δημοτικής αρχής.

Χ. Ζεϊμπέκ: Βγάλανε μέχρι και πρώην πρωθυπουργούς από τα Μουσεία

Σ. Γιαννακίδης: Τα μεγάλα «ΟΧΙ» τα λέει ο λαός!

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν οι βουλευτές Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθης Γιαννακίδης. Ο κ. Ζεϊμπέκ έκανε μια επίθεση στην προπαγάνδα τρομοκράτησης δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “μέχρι και πρώην πρωθυπουργούς έβγαλαν από τα μουσεία”, ενώ ο κ. Γιαννακίδης δήλωσε ότι τα μεγάλα ΌΧΙ τα λέει πάντα  ο λαός που δεν εκβιάζεται.

Τη συγκέντρωση επίσης χαιρέτισαν η Ανταρσύα και η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Πηγή: 102,8 Στο Κόκκινο