Ο Γ. Χατζηθεοδώρου εφ΄ όλης της ύλης στην Όμορφη Πόλη 89,9

Την αντίθεση του με τη λογική και την πρακτική των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, εξέφρασε μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου ο Γραμματέας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου, προσθέτοντας όμως ότι στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και προκειμένου να συνεχισθούν χωρίς υποχωρήσεις από την ελληνική κυβέρνηση, η επίμαχη Π.Ν.Π για τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, ήταν αναγκαίο κακό.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου αμφισβήτησε την διαρροή από εκπροσώπους των ‘θεσμών’ ότι η συγκεκριμένη αιφνιδιαστική- και χωρίς διάλογο με τους φορείς προκειμένου να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή και κοινά αποδεκτή λύση- απόφαση της κυβέρνησης έγινε κατ’ απαίτηση τους.

Εκτιμά ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός ευέλικτου ‘μηχανισμού’ εσωτερικής διαχείρισης ώστε απρόσκοπτα να εξυπηρετούνται οι υποχρεώσεις της χώρας- με προτεραιότητα την καταβολή μισθών και συντάξεων- μέχρι και τον Ιούνιο το αργότερο και στο μεσοδιάστημα να επιτευχθεί :’ένας έντιμος πολιτικός συμβιβασμός με τους δανειστές’.

Δεν αρνήθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να κυβερνά με Π.Ν.Π, χωρίς διάλογο με φορείς και κοινωνία , μια κυβέρνηση η οποία με κατηγορηματικό τρόπο είχε αντιταχθεί στην πρακτική αυτή ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Τέλος, ο κ. Χατζηθεοδώρου ενημέρωσε για την περιοδεία στη Θράκη του υπουργού Υγείας κ. Κουρουπλή, η οποία ξεκινά αύριο από τον Έβρο και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με επισκέψεις σε Ροδόπη και Ξάνθη. Στην Ξάνθη ο κ. Κουρουπλής αναμένεται το Σάββατο το μεσημέρι. Θα επισκεφθεί το Γ.Ν.Νοσοκομείο και θα έχει συζητήσεις με διοίκηση και προσωπικό.

23.04.15 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ by Radio899 on Mixcloud

Πηγή: Όμορφη Πόλη