30/3/2015

1. Την Τρίτη 31/3 συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στις 20:00

2. Την Τετάρτη 1/4 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ, στις 17:00 στην Ξάνθη.

3. Καταλαβαίνουμε ότι τα συντηρητικά ΜΜΕ της πόλης “ενοχλούνται” από την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά την συμπεριφορά τους απέναντι στις παρελάσεις. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πάλι, ότι γι αυτό μας ψήφισε ο ελληνικός λαός, για να αλλάξουμε τα πράγματα σε αυτόν τον τόπο κι όχι για να πάρουμε τη θέση των προηγούμενων στην …εξέδρα. Εμείς ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε με τον λαό. Φροντίστε εσείς που είστε οι επικριτές των πάντων (μάλλον αυτών που δεν σας βολεύουν ), τι θα κάνετε την …επόμενη μέρα. Γιατί η επόμενη μέρα ήρθε.

4. Ο Σ. Γιαννακίδης επισκέφθηκε τις τελευταίες μέρες τα Κέντρα Υγείας Σταυρούπολης και Αβδήρων, ώστε να διαπιστώσει από κοντά τα τεράστια προβλήματα και να μεταφέρει άμεσα τις μεγάλες ανάγκες στο Υπουργείο Υγείας.

5. Ανοίγει γρήγορα και το θέμα των εκλογών του ΕΒΕ.  Κάποιοι άρχισαν να νιώθουν άβολα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα σε προσπάθειες, που στόχο έχουν να βγάλουν τους επιχειρηματίες από το τέλμα. Οι ανεπαρκείς και κατευθυνόμενοι κομματάρχες κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτό μπορούν να το σταματήσουν οι νέοι επιχειρηματίες που έχουν όραμα.

6. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Λογικό ότι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Αφού πρώτη φορά γίνεται. Απόψε στις 20:00 στη Βουλή ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία και τον ελληνικό λαό.

7. Κάτι δημοσιογραφίσκοι (ηλεκτρονικοί και έντυποι) συνεχίζουν να φωνασκούν. Κάτι θέλουν, κάτι θέλουν. Φωνασκείτε όσο θέλετε.