Πολύς κόσμος στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso

DSC09876_30

DSC09862_30

DSC09868_30

DSC09872_30
Στο ξενοδοχείο Elisso
 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Στην αίθουσα γίνονταν το αδιαχώρητο αφού μεγάλο μέρος του κόσμου αποτελούνταν από όρθιους. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ορίστηκε η Αριάννα Παπαιωάννου, η οποία επεσήμανε ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ ζει ιστορικές στιγμές. «Είναι η δική μας ώρα, η ώρα της Αριστεράς» ανέφερε και αυτό ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε.

Στην αρχή της εκδήλωσης αναγνώστηκε μύνημα από τον παλιό αριστερό Π. Χατζημπάρμπα από το Νεοχώρι που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ ρίγη συγκίνησης και θερμό χειροκρότημα ακολούθησε από το πλήθος μετά το πέρας της ανάγνωσης.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Χατζηθεοδώρου, ανέφερε ότι το ψηφοδέλτιο της Ξάνθης είναι αποτέλεσμα των καταστατικών διαδικασιών του κόμματος και υπόκειται στους ηθικούς κανόνες και δεσμεύσεις της Αριστεράς.

DSC09865_30

Ο Γιώργος Δελής από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είπε ότι  στην Ξάνθη, όπου ήρθε ως φοιτητής, βρήκε το νόημα των κοινών αγώνων για την Αριστερά και την Κοινωνία και κατέληξε, μέσα σε χειροκροτήματα, πως «η νίκη που έρχεται είναι δική μας»

DSC09873_30

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Μίλησαν ο Στάθης Γιαννακίδης, η Μαρία Λουκοπούλου, η Κλεοπάτρα Πεταλά, ο Γρηγόρης Στογιαννίδης ενώ τελευταίος μίλησε ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν κάνοντας έναν απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου για τα δυόμιση χρόνια που πέρασαν και αναφέρθηκε και στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Ευχαρίστησε την οργάνωση, τους συνεργάτες και τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι λίγο πριν τη μεγάλη νίκη αισθάνεται ιδιαίτερη συγκίνηση, αντικρύζοντας τόσο πολύ κόσμο στην εκδήλωση. Έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος και με το σύνθημα: “Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, “Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ”

DSC09894_30

DSC09877_30

DSC09883_30

DSC09886_30

DSC09888_30