Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου εφ΄όλης της ύλης

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη “εφ΄ όλης της ύλης” στο τηλεοπτικό κανάλι 6 της Ξάνθης.

georg1Μίλησε για κεντρικά θέματα της Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για τις εκλογές, την επόμενη μέρα καθώς και τη μειονοτική εκπαίδευση διασαφηνίζοντας τον ρόλο και το οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα, όταν γίνει κυβέρνηση. Ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές είναι προς όφελος του Ελληνικού λαού γιατί πλέον οι “απορρυθμίσεις” της κυβέρνησης έχουν φέρει σε απόγνωση ολόκληρο το λαό, τους εργαζόμενους, μικρομεσαίους κλπ. εκτός φυσικά από τις τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις που κάνουν πάρτι με τα χρηματικά ποσά που τους δίνονται, ενώ την ίδια στιγμή αβάσταχτοι φόροι χρεώνονται στην πλάτη του Ελληνικού λαού.

Κάλεσε τον κόσμο να έρθει κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο συμμέτοχος λαός με τη δυναμική του είναι αυτός που θα καταφέρει να αλλάξει τα πράγματα. Ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτε να κάνει με αυτούς που τόσα χρόνια υπηρέτησαν το κατεστημένο σύστημα και την Τρόικα και αποδείχτηκαν αρωγοί ξένων συμφερόντων και ότι δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, αφού δεν είναι υποτελής στα ξένα συμφέροντα παρά μόνο στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

Δείτε  το βίντεο:

ΜΕΡΟΣ 1

ΜΕΡΟΣ 2