Στην ορεινή περιοχή Ζεϊμπέκ-Μορφίδης-Αγοραστού μαζί με υποψήφιους Συμβούλους της ΡΙΖ.Α.

Την ορεινή περιοχή επισκέφτηκαν εχθές το απόγευμα ο βουλευτής Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ο Κώστας Μορφίδης και η Βάσω Αγοραστού μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Ριτβάν Κουράκ, Καφούτη Γιώργο, Ραμαδάν Μουζαφέρογλου, Αδαμίδη Δημήτρη, Γιαννακίδη Στάθη, Κατερίνα Παγουλάτου και Σερκάν Μαχμούτ.

Για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι του Κενταύρου και του Εχίνου υποδέχτηκαν με θέρμη τους υποψήφιους βλέποντας στο πρόσωπό τους την ελπίδα να αλλάξει η ζωή τους, να σταματήσουν να μεταναστεύουν στο εξωτερικό και να αποκτήσουν ξανά δουλειά στη χώρα τους. Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αναφέρθηκε στο Νόμο που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία προχτές στη βουλή και ουσιαστικά καταργεί πενήντα επαγγέλματα και πάνω. Καταργεί την ίδια μας την ύπαρξη και τη μεταβιβάζει στους ξένους. Είπε ότι τώρα είναι η ώρα να αλλάξουν όλα αυτά με την ψήφο μας η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα οδηγήσει τη χώρα και σε εθνικές εκλογές για να απαλλαγούμε μια για πάντα από αυτούς που μας έχουν καταστρέψει.

DSC09308_30

Ο Κώστας Μορφίδης αναφέρθηκε στη συνενοχή των μέχρι τώρα διοικούντων την Περιφέρεια και την πρώην Νομαρχία οι οποίοι εφάρμοσαν κατά γράμμα τις πολιτικές των μνημονίων μαζί με την κυβέρνηση. Είπε ότι όλοι εμείς έχουμε ένα όπλο στα χέρια μας, τις εκλογές, και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε ένα τέλος στη σημερινή κατάσταση και ότι ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω. Ζήτησε από όλους να συμμετέχουν από εδώ και πέρα μαζί με τον ίδιο και την παράταξη της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης (η οποία σε λίγο καιρό θα αναλάβει την Περιφέρεια) στις αποφάσεις που αφορούν τον τόπο τους.

kentavros_30

DSC09305_30

exinos_30

DSC09303_30