Με συγγενείς θυμάτων των Τεμπών συναντήθηκε ο Στ. Κασσελάκης: «Είμαι εξοργισμένος για τη συγκάλυψη μπροστά στα μάτια μας»

Στη Λάρισα βρέθηκε, μεσημέρι Κυριακής 29/10, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης όπου συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συζητήσει μαζί τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».

Παράλληλα τόνισε πως «ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Ο Στ. Κασσελάκης σε άλλο σημείο τόνισε πως «ο Μητσοτάκης αφού είχε αρνηθεί να πει μια απλή συγνώμη, πήγε στον φράχτη στον Έβρο για να αλλάξει ατζέντα»

«Είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα το θέμα των Τεμπών»

«Είπα σήμερα στους συγγενείς των θυμάτων ότι τα Τέμπη δεν είναι προσωπικό – οικογενειακό τους ζήτημα. Είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Στ. Κασσελάκης και προσθέτει: «Γιατί δεν μπορεί μία κοινωνία να ανέχεται τη μη απόδοση δικαιοσύνης. Πρόσθεσα ότι δεν είναι μόνοι. «Μόνοι μας είμαστε», με διέκοψαν. Τους καταλαβαίνω. Θέλω όμως να γνωρίζουν ότι ως Στέφανος προσωπικά αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είμαστε δίπλα τους για όσο καιρό χρειαστεί. Για χρόνια; Για χρόνια».

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση:

Κασσελάκης Τέμπη

Κασσελάκης Τέμπη

Κασσελάκης Τέμπη

φωτ.: onlarissa.gr