Η προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι η ΥΓΕΙΑ

Με συνεχόμενους αγώνες από το 2015 για  το Νοσοκομείο Ξάνθης, καταφέραμε μέχρι το 2019 να σώσουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας, με την ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών. Ξεχρεώσαμε όλα τα χρέη του ιδρύματος που ανέρχονταν σε 4 εκ. ευρώ και να παραδώσουμε ένα λειτουργικό Νοσοκομείο. Παρά τις “προσπάθειες” των υπουργών Γεωργιάδη και Λομβέρδου να το μετατρέψουν σε Κέντρο Υγείας, η μάχη κερδήθηκε.

Ο ερχομός της ακρονεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη, “δουλεύοντας” με εντατικούς ρυθμούς, διορίζοντας ανεπαρκείς διοικήσεις, απαξιώνοντας Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, “κατάφερε” σε 3,5 χρόνια να διαλύσει τα περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας και βέβαια της Ξάνθης.

Ως αντιπολίτευση δεν σταματήσαμε να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, παλεύοντας από άλλη θέση, για τη Δημόσια Υγεία και την ασφάλεια των ασθενών.

Με αλλεπάλληλες ερωτήσεις και επερωτήσεις του βουλευτή μας Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επισκέψεις και συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, επισκέψεις του πρώην Υπουργού Α. Ξανθού, του βουλευτή  μας και του κόμματος, συνεργασία και επαφές με τον Ιατρικό σύλλογο Ξάνθης, συνεχόμενα Δελτία Τύπου, αλλά και στήριξη δυναμική έξω από το Νοσοκομείο, με τη συμμετοχή όλων των Δήμων αλλά και των παραγωγικών φορέων του νομού, μετά από πρόταση ψηφίσματος της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης, συνεχίσαμε τον αγώνα.

Θα συνεχίσουμε μέχρι την επίλυση του μεγάλου προβλήματος. Κατανοούν πλέον όλοι και όλες, ότι η λύση βρίσκεται μόνο μέσα από την αλλαγή πολιτικής, άρα μέσα από την αλλαγή αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης.

Δε θα σταματήσουμε ποτέ.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του xanthileft.gr τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης για την Υγεία αλλά και ό,τι άλλο αφορά τον τόπο μας.

Για να θυμόμαστε και να γνωρίζουμε τι κάναμε ενδεικτικά:

https://www.facebook.com/watch/?v=217490360473593

https://www.facebook.com/watch/?v=2959399124375204

https://www.facebook.com/watch/?v=1654227258301800