Η Κατερίνα Νοτοπούλου, στην Ξάνθη

Επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποίησε η π. Υπουργός και βουλευτής, Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Συντονιστής του τμήματος τουρισμού Βαγγέλης Κυριακού. Στα πλαίσια της επίσκεψής τους πραγματοποίησαν σειρά επαφών με παραγωγικούς  φορείς, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ τον συντονιστή του κόμματος Γιώργο Χατζηθεοδώρου και μέλη της ΝΕ,  συλλόγους και σωματεία της περιοχής με αντικείμενο της ανάπτυξη της περιοχής και την άρση της απομόνωσής της.

Στο στέκι Νεολαίας ΚΑΡΝΤΕΛΕΝ

Στην Παλιά Πόλη

Επίσκεψη στο σπίτι των σκιών του Τριαντάφυλλου Βαΐτση

Στο επιμελητήριο

Ουσιαστική συνάντηση με τους φορείς της πόλης, τον πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Σ. Μωραΐτη, το ΔΣ του Επιμελητηρίου, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα της Ξάνθης.

Στη Σταυρούπολη

Με την Κατερίνα Νοτοπουλου, τομεάρχη τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τον Βαγγέλη Κυριακού συντονιστή του τμήματος  τουρισμού και ανθρώπους της παραγωγικής βάσης και του τουρισμού, στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Στο Κέντρο επισκεπτών του Δασαρχείου Σταυρούπολης που “ανοίγει τα πανιά του” στην πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση για την ξεχωριστή πανίδα και χλωρίδα της περιοχής μας. Καλορίζικο το κέντρο πληροφόρησης του Δασαρχείου Σταυρούπολης.

Στο Χατζηδάκειο

Συνάντηση με ορειβατικό, ποδηλατικό και πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους, στο Χατζηδάκειο.