Λογοκρισία στη Βουλή: Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Πολάκη επειδή μιλούσε για το σκάνδαλο Novartis (βίντεο-ενημέρωση)

Πρωτοφανής κοινοβουλευτική εκτροπή της ΝΔ το βράδυ της Δευτέρας: Ο Χαράλαμπος Αθανασίου αφαίρεσε τον λόγο από τον Παύλο Πολάκη και διέκοψε την συνεδρίαση με το έτσι θέλω! – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία» – Η συνεδρίαση τελικά διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 11 το πρωί της Τρίτης 1/2

Το μικρόφωνο στον Παύλο Πολάκη έκλεισε ο προεδρεύων της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε παρέμβαση για το σκάνδαλο Novartis.

«Δεν είναι αυτό το θέμα μας, αν δεν μπείτε στο θέμα σε μισό λεπτό, θα σας κλείσω το μικρόφωνο» είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου όταν ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον αναπτυξιακό νόμο.

«Κύριε Γεωργιάδη, δε θέλετε να σας απαντήσουμε; Ό,τι και να κάνετε εγώ θα τα πω. Τον ξέρω τον κανονισμό, ο βουλευτής έχει αυτοτέλεια στον λόγο του και το τι λέει. Κύριε Γεωργιάδη αυτό ζητήσατε;» τόνισε ο Παύλος Πολάκης όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου απειλούσε να κλείσει το μικρόφωνο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ αύριο στις 11.00 το πρωί .
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ!
Δεν θα τους περάσει!

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία»

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για για την πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή της Νέας Δημοκρατίας:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ.

Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει  τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά  πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο.   

Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία.

Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία.

Ποιος τραβάει βίντεο από τα έδρανα των υπουργών;

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η τροφοδότηση των «Παραπολιτικών» (όπως φάινεται και από τον λογαριασμό του Κουρτάκη) με παράνομα βίντεο (τραβηγμένα όπως είναι ξεκάθαρο) από τα υπουργικά έδρανα. Ιδού το σχόλιο του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη για την (νέα) αθλιότητα: