7/12 …κάτι δεν πάει καλά!

  • Καλή, αλλά αποτυχημένη η απόπειρα σάτιρας, με συρραφή μακρόσυρτων βίντεο και καλοδεχούμενη πάντα, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Ακόμη κι από αυτούς που πέρασαν τη ζωή τους, στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, προβάλλοντας την προοδευτικότητά τους(!), χωρίς να καταλάβουν τελικά τίποτε, χωρίς να τους αγγίξει πουθενά ο «προοδευτισμός» που πούλαγαν, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν εύκολα, στον φυσικό τους χώρο, τη μίζα.
  • Όπως αποδεικνύεται τελικά, η απόσταση από τη ΔΗΜΤΟ Ξάνθης μέχρι το Δημαρχείο Ξάνθης, δεν είναι παρά ένας …φραπέ δρόμος. Όμως, όταν η πολιτική γίνεται αντιληπτή μόνο μεταξύ τυριού και αχλαδιού, πώς να καταλάβεις, τι είναι προοδευτική συμμαχία και τι συνεργασία της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξάνθης;

 

  • Μόνο ο Κίτρινος Τύπος θα μπορούσε να δει το …Πράσινο κολυμβητήριο. Αλλά έχει μαυρίσει το μάτι μας, από τις απευθείας αναθέσεις και έχει γεμίσει η τσέπη κάποιων άλλων. Ο κύκλος κλείνει και για κάποιους στενεύει πολύ.Σύντομα θα δει φως αυτή η πόλη, αρκεί να το θελήσει.

 

  • Η αθωότητά μας ήταν θέμα χρόνου. Εσύ δε θα αθωωθείς ποτέ και ιδιαίτερα στα μάτια των δημοτών. Μετά από τη μήνυση που μας έκανε πρώην Αντιδήμαρχος, όταν αναδημοσιεύσαμε την 6μηνη ποινή αργίας του! Όλα στο φως.

 

  • Σε περίπτωση που γίνει πρόεδρος ο Ανδρουλάκης θα προεδρεύει από τας Βρυξέλλας, διότι τα μισθά είναι διπλάσια. Ο Λοβέρδος θα στηρίξει τον ευρωβουλευτή Ανδρουλάκη τη 2η Κυριακή(;), οπότε κι αυτός θα τον προτείνει προεδρεύοντα στα κοινοβουλευτικά. Και κάπου εκεί θα μπει και ο Βενιζέλος! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις …Δημοκρατίες.
  • Ο ΓΑΠ, που είπε ότι «ο Τσίπρας απέτυχε σαν ΠΘ»…ούτε πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δε φαίνεται να εκλέγεται. Κρίμα, με τέτοιο βιογραφικό!

 

  • Πανηγυρική «επιβεβαίωση» των δημοσκοπήσεων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Ιδού οι προβλέψεις τους, για το ποιος θα είναι πρώτος, όλον τον Νοέμβριο!

GPO 6/11/2021 Λοβέρδος 27%
Opinion Poll 9/11/2021 Λοβέρδος 31.7%
Marc 15/11/2021 Λοβέρδος 31%
Interview 17/11/2021 Λοβέρδος 27%
MRB 18/11/2021 Λοβέρδος 27%
Pulse 26/11/2021 Λοβέρδος 36%
Metron Analysis 26/11/2021 Λοβέρδος 37%
GPO 29/11/2021 Λοβέρδος 27%

Τέτοια αξιοπιστία είχαμε να δούμε από τις εκλογές του 2015!

  • Η Ελλάδα, παίζει να είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που κατάφερε να έχει περισσότερες απώλειες με το εμβόλιο, παρά χωρίς αυτό.

Νοέμβριος 2020: 1800 θάνατοι

Νοέμβριος 2021: 2200 θάνατοι

Το μυστικό της επιτυχίας; Ο Μωυσής.

  • Κλειστή η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ξάνθης, καμία πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, διασωληνώνονται οι ασθενείς σε απλούς θαλάμους. Το 99% αυτών των ασθενών χάνονται. Το ξέρουν. Τους νοιάζει;
  • ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ;