Κίτρινος τύπος, ο καλοταϊσμένος.

Από τα μαλλιά του προσπαθεί να πιαστεί ο “διαμορφωτής της κοινής γνώμης”, ή αλλιώς προσωπικός «δημοσιογράφος» του Δημάρχου, θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή των Ξανθιωτών, από την καταδίκη της Αρχιτεκτονικής Σχολής, που επέφερε  το σύστημα Κεραμέως αλλά και από την πανωλεθρία του ΠΘ, στο θέμα του ανασχηματισμού, «σκέφτηκε» να πανηγυρίσει, δήθεν,  την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτυπώθηκε, λέει, στη μικρή συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, στο Θεατράκι της Πλατείας.

Σύμφωνα λοιπόν με το XANTHINEWS, ο Νίκος Παπάς συγκέντρωσε μετά βίας 60 άτομα!

Και βέβαια αμφιβάλλαμε μέχρι σήμερα, για την όρασή του, η οποία βλέπει παντού θριάμβους, από το κυβερνητικό πεδίο έως και τον Δήμο, να όμως που ήρθε η ώρα, να αμφιβάλλουμε και για τις γνώσεις του, στην αριθμητική, αφού φαίνεται πως δεν ξέρει ούτε καν να μετράει. Τα στοιχειώδη δηλαδή.

Μάλλον ως το εξήντα του έμαθαν. Έως εκεί φτάσαν οι απευθείας αναθέσεις; Από εκεί και πέρα…κενό!

Να προσπαθήσεις βέβαια να διδάξεις δημοσιογραφική δεοντολογία σε ανεπίδεκτους, μοιάζει σαν να τιμωρείς τον εαυτό σου με τον ίδιο τρόπο, που τιμωρήθηκε και ο Σίσυφος. Γιατί όσες φορές κι αν ανεβάσεις την πέτρα αυτή θα ξανακυλήσει.

Τον αφήνουμε λοιπόν στους ευσεβείς του «πόρους»…ο νοών νοείτω… κι εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για το δικό μας αύριο. Αυτό που εμείς ονειρευόμαστε και όχι γι αυτό του κ. Μητσοτάκη όπου όλοι, όπως ο ίδιος μας είπε, δεν είναι ίσοι.

Έχει ο καιρός γυρίσματα.