Επίσκεψη του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην Ξάνθη

Διήμερη επίσκεψη στο Νομό Ξάνθης πραγματοποιεί ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.  Στα πλαίσια της επίσκεψής του και συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης, συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 30 Αυγούστου, με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης, Στέλιο Μωραΐτη και μέλη του ΔΣ του Επιμελητήριου. Στη συνέχεια συμμετείχε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης όπου αναπτύχθηκε πολύωρη συζήτηση.

Σήμερα Τρίτη επισκέφτηκε το Δήμαρχο Μύκης, κο Ντελή  Χουσεΐν Ριτβάν και το εργοτάξιο κατασκευής του βόρειου τμήματος της καθέτου της Εγνατίας Οδού, Ξάνθη – Εχίνος – ελληνοβουλγαρικά σύνορα, το οποίο δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε το 2018. Το μεσημέρι συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αβδήρων κο Γιώργο Τσιτιρίδη. Το εντατικό πρόγραμμα του συντρόφου Νίκου Παππά συνεχίζεται  σήμερα με επισκέψεις σε τοπικούς και θεσμικούς φορείς.

Το βράδυ στις 8:00 στο θεατράκι της Κεντρικής πλατείας μαζί με τον Κώστα Κατσιμίγα, Περιφερειακό σύμβουλο, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την ΑΜ-Θ συμμετέχει σε ανοιχτή εκδήλωση για τις υποδομές και τις μεταφορές στη Θράκη.