Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κανένας έντιμος εργολάβος δεν θα έδινε διαμέρισμα σε τέτοιο μπαταχτσή (βίντεο)

«Δεν ξέρω κανέναν εργολάβο που να ζει έντιμα, που θα σας έδινε διαμέρισμα, στον μεγαλύτερο μπαταχτσή της ελληνικής πολιτικής ζωής» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

Καυστική απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του σχετικά με την ατάκα για τον «διαχειριστή της πολυκατοικίας». Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στο Star είχε αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τόσα χρέη δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε εμφανώς θιγμένος και κλείνοντας τη δευτερολογία του έκανε λόγο για «απρέπεια». Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Θέλω να απαντήσω σε μια μεγάλη απρέπεια. Κάνετε χιουμοράκι ότι δεν κάνω δήθεν ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. Σίγουρα δε θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που έχετε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφησε ασχολίαστη την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη και ολοκληρώνοντας τη δευτερολογία του σημείωσε:

«Ωραίο το λογοπαίγνιο που σας σκαρώσανε για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και την πολυκατοικία που θα κατασκεύαζα εγώ και δεν θα μπαίνατε ως διαχειριστής. Να σας πω κάτι. Δεν ξέρω κανέναν εργολάβο που να ζει έντιμα, που θα σας έδινε διαμέρισμα, σε ένα τέτοιο μπαταχτσή, στον μεγαλύτερο μπαταχτσή της ελληνικής πολιτικής ζωής, γιατί δε θα έβλεπε ποτέ τα λεφτά του».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συνέχισε, λέγοντας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Σε ένα από τα πολλά ακίνητα που εσείς διαθέτετε θα βάζατε διαχειριστή κάποιον που όπως εσείς αντί να μειώσει τα χρέη της επιχείρησής του, όπως εσείς στο κόμμα σας τα αυξάνει κατά 30 εκατομμύρια κάθε χρόνο, συσσωρεύοντας 120 στην πενταετία σε ένα χρέος που συσσωρεύεται στην πλάτη του ελληνικού λαού; Αντί για ευφυολογήματα, ελάτε αν έχετε τα κότσια να συζητήσουμε επί της ουσίας την πρόταση νόμου που έχουμε καταθέσει ώστε να πληρώσετε επιτέλους, που είναι ζήτημα ισονομίας και δημοκρατίας και απέναντι στα κόμματα και απέναντι στον ελληνικό λαό. Δεν μπορείτε να χρωστάτε εκατομμύρια και να κάνετε τις ακριβότερες καμπάνιες στο διαδίκτυο και εμείς να νοικοκυρεύουμε το κόμμα μας».