3/6 …Κανονικότητα – παΝΔημία – Νοσοκομεία

  • Ο Βορίδης αλλάζει οριστικά το εκλογικό σύστημα στην Αυτοδιοίκηση, ώστε να ξεμπλέξει από τον δεύτερο γύρο στις δημοτικές εκλογές. Θα κερδίσουμε με τα δικά τους όπλα.

Πελώνη: Όταν βαράμε στη Νέα Σμύρνη δεν σας αρέσει, όταν σκοτώνονται στους δρόμους με συμβόλαια θανάτου φωνάζετε ‘πού είναι η αστυνομία’. Πουθενά δεν σας βρίσκουμε, συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος! Είμαστε αχάριστοι, τελικά, τι να κάνει κι ο Μιχάλης μόνος του.

Και ο Άρης (Πρωτοσάλτε)είπε να μην ανησυχούμε γιατί οι πιστολέρο ξέρουνε σημάδι. Ο Άρης μόνο με τα τρικάκια του Ρουβίκωνα ταράζεται. Φαντάζεσαι να πέσει κανένα πάνω στο κεφάλι σου!

Αλλά προχωράει κανονικά το θέμα της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, δεν ανησυχούμε. Όλο και κάποιον απόφοιτο Λυκείου θα έχει και ο τοπικός βουλευτής να τακτοποιήσει. Η ανεργία καλπάζει αλλά από ειδικούς φρουρούς, καλυφθήκαμε. Άσε που θάναι και στο Πανεπιστήμιο. Ένα …γράμμα δε θα αρπάξουν; 

Μητσοτάκης στο συνέδριο για την Υγεία: «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είναι υποχρεωτικά Κρατικό Σύστημα Υγείας».

Ναι κι άρχισαν από τα Περιφερειακά Νοσοκομεία να κλείνουν. Βλέπε ΞΑΝΘΗ.

Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει ότι με τους ιδιώτες μέσα στο ΕΣΥ η Υγεία θα γίνει φτηνότερη και καλύτερη; Νομίζω ΚΑΝΕΙΣ.

Γιατί, είπε ο Μητσοτάκης, μερικά είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους και είναι προβληματικά. Σε 20′ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ σε 30′ στην ΚΑΒΑΛΑ. Ξανθιώτη τι το θες το Νοσοκομείο;

Αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχημένη εμπειρία συνεργασίας του ΕΣΥ με τους ιδιώτες της Υγείας, στην αντιμετώπιση της πανδημίας!

Εξαιρετικό παράδειγμα. Το ΕΣΥ έλιωσε στα πόδια του και οι ιδιώτες λιώσανε στο χρήμα. 

Στο ίδιο συνέδριο, ο Χατζηδάκης, που διαμαρτύρεται ότι τον πυροβολάνε με fake news, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε 1 εκατομμύριο εκκρεμείς συντάξεις. Καλά είναι μεγάλος πολιτικός απατεώνας ο ανεπάγγελτος πιστολέρο της …εργασίας!

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής έχει πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε 360.000 εκκρεμείς συντάξεις και παρέδωσε 108.000. Τώρα  ανεβαίνουμε στις 500.000 και το χάος είναι μπροστά μας.

Προανακριτική. Την κλείνουν άρον-άρον γιατί δεν προέκυψε τίποτα.

Αρνούνται να καλέσουν τους μάρτυρες που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Βρε καλά κάνουν οι άνθρωποι, που να μπλέκουν τώρα με εισαγγελείς και φυλακές!

Και επιπλέον υπάρχει η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, που λέει ότι τα 3 εκατομμύρια τα πήρε ο Καλογρίτσας από τους Άραβες, τα κατέθεσε ως εγγύηση στον διαγωνισμό για τις άδειες, τα ξαναπήρε πίσω και πλήρωσε διάφορες υποχρεώσεις. Μπορεί να το ξέρει και ο Στουρνάρας αυτό.

Άρα Παππάς δεν υπάρχει πουθενά.

Αυτό, φυσικά, δεν έχει καμία σημασία. Το σύστημα φώναζε χθες ότι «καίει τον Παππά η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας». Κι ο Παππάς αγωγή αμέσως. Ορε κλάμα που θα πέσει!

Και τα Νέα έβαλαν τη φωτογραφία του στη διαδρομή του χρήματος, που ούτε μαύρο είναι ούτε τον αφορά σε οτιδήποτε. Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της. Γράψε κι ένα τραγουδάκι ακόμα, Βαγγέλη.

Μέσα είχε έναν εδεσσαϊκό από τον οποίο δεν καταλαβαίνει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό που «καίει τον Παππά». 

Παρακάτω. Χαστούκι στην κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών. Η κυβέρνηση έχει φάει τόσες φάπες, αλλά με το αζημίωτο.

Εκφράζει την ανησυχία της για τη λειτουργία του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Κι αυτό επειδή η κυβέρνηση έχει αποκλείσει τις ενώσεις των δικαστικών από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές που αφορούν τη λειτουργία των δικαστηρίων και τα εργασιακά δικαιώματα των δικαστικών.

Ας ξυπνήσουν λοιπόν και οι δικοί μας δικαστές!!!.

Αλλά δεν έχει σημασία, γιατί κανείς δεν πρόκειται να το μάθει. Οι πετσωμένοι κάνουν υπερωρίες και πληρώνονται σε ευρώ όχι σε …ρεπό!

Αποδοχές 350.000 τον χρόνο για τα golden boys της ΔΕΗ. Τα οποία, την Παρασκευή, στη Γενική Συνέλευση, πέρα από το bonus, θα δώσουν στον εαυτό τους και υπερμπόνους υπερεπίτευξης στόχων. Είδες η ΔΕΗ;

Και οι βιομήχανοι -οι πραγματικοί βιομήχανοι, που έχουν βιομηχανίες, όχι αυτοί του ΣΕΒ, που έχουν εταιρείες κούριερ- διαμαρτύρονται ότι οι ιδιώτες πάροχοι ρεύματος τους σκίζουν κανονικά.

Αα! και το τελευταίο για σήμερα. Ο Δήμος Ξάνθης κάνει και εμβολιασμούς!!! Τόπε  τοπικό  τσεπελωμένο (όπως πετσωμένο) σάιτ!!!