Νέα Σμύρνη : Χυδαία ψέματα από την αστυνομία – Το βίντεο της αλήθειας

Την εμφάνιση της στην πλατεία της Νέας Σμύρνης έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η αστυνομία με άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ και της ΔΡΑΣΗ να κυνηγάνε κόσμο στην πλατεία και να κάνουν προσαγωγές. ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα.

Μετά την επίθεση αστυνομικών στην λαϊκή Χαλανδρίου αλλά και στην πλατεία των Άνω Πετραλώνων, σειρά είχε η πλατεία της Νέας Σμύρνης.  Όλα φαίνεται ότι ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί άρχισαν να τραμπουκίζουν κόσμο κάνοντας ελέγχους για πρόστιμα σε όσους κάθονταν και στη συνέχεια κάλεσαν ενισχύσεις στο σημείο. . Από εκεί και πέρα όπως φαίνονται και στα βίντεο αστυνομικοί επιδόθηκαν σε ξύλο και προσαγωγές στον κόσμο.

Άξιο σημασίας είναι ότι διαρροές της αστυνομίας σε μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο «για επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη», ενώ στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται μέχρι και «μάχη σώμα με σώμα» πριν οι αρχές καλέσουν ενισχύσεις.

Αυθόρμητη πορεία το απόγευμα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα

Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών. Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα.