3/2 …βαδίζουν με σχέδιο

 • Ο ενεργειακός σχεδιασμός του  Δήμου Ξάνθης, προχωράει και  ανατέθηκε  στην επιχείρηση που ακούει στο όνομα «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ». ‘Όλα δείχνουν την αρμονία και τη συνεργατικότητα σ’ αυτήν την πόλη. Το κοινό συμφέρον πάντα ενώνει.
 • Σε «κουρελόχαρτο» μετέτρεψαν τελικά φοιτητές, εκπαιδευτικοί και νέοι, την αντισυνταγματική απόφαση του διοικητή της ΕΛ.ΑΣ. ν’ απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων, χωρίς μάλιστα ν’ ανοίξει ούτε μύτη στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που έγινε κατά των επιλογών της κυβέρνησης σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Ειδικά για τα πανεπιστήμια πάντως και την «πρεμούρα» που έχει πιάσει κάποιους με την «παραβατικότητα»,να θυμίσουμε ότι σχολές είχαν φύλακες, που τους απέλυσε σαν υπουργός εσωτερικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου,  ο σημερινός πρωθυπουργός!
 • Κι αφού ο λόγος περί απολύσεων, που έκανε σαρωτικά στο προσωπικό φύλαξης ο «Μωυσής», να θυμίσουμε ότι εκείνες οι «εξυπνάδες» του Κυριάκου, σε συνδυασμό με τα «ταχυδακτυλουργικά» της δημοτικής αρχής του Λάκη Στυλιανίδη και την ανοχή της αντιπολίτευσης του Χρίστου Πούλιου, στέρησαν από την Ξάνθη 200-250 θέσεις στάθμευσης. Γιατί από τις απολύσεις των φυλάκων του δημοτικού πάρκινγκ ξεκίνησε το «ντόμινο», που κατέληξε και πάλι σε βάρος των πολιτών της Ξάνθης, με το φιάσκο της δημοπρασίας σε ιδιώτη.
 • Για όσους μάλιστα έχουν ασθενή μνήμη να θυμίσουμε ότι μόνο οι «Πολίτες για την Ξάνθη» και ο Νίκος Ανταμπούφης, σαν μοναδικός εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, αντιτάχθηκε στην άρον άρον δημοπρασία, όταν συμπολίτευση και μείζονα αντιπολίτευση ρητόρευαν «αγκαζέ» υπέρ του «μονόδρομου» της μεταβίβασης του δημοτικού πάρκινγκ σε ιδιώτη. Είδαμε πόσο καλά πήγε κι αυτό…
 • Πέτυχε λέει η κυβέρνηση τον στόχο της για 200.000 εμβολιασμούς τον Γενάρη κι έσπευσαν και τα ντόπια «παπαγαλάκια» της, ν’ αναπαράγουν την είδηση. Δηλαδή τζάμπα μας είχε ζαλίσει ο Κικίλιας από το Νοέμβριο για 3.000.000 εμβόλια που παρήγγειλε η κυβέρνηση σαν πρώτη δόση, τζάμπα τα 1.000 εμβολιαστικά κέντρα και τζάμπα οι υπολογισμοί για 2.000.000 εμβολιασμούς το μήνα; Πώς να το πεις όμως ότι τα έκανες …θάλασσα;  Ειδικά όταν έχεις ένα στρατό από αδρά πληρωμένους «δημοσιογράφους» να σε καλύψουν;
 • Έξω από τα δόντια τα είπαν στην ανακοίνωσή τους οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ξάνθης, για το τοπικό φιάσκο των εμβολιασμών. Η ΝΟΔΕ ακούει; Η λαλίστατη ΔΗΜΤΟ ακούει ή τελείωσε με την επικοινωνιακή της «ανάσταση»; Ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ υπάρχει ή τον χάσαμε κι αυτόν; Θεός σχωρέστους!

 • ΕΚΛΟΓΈΣ ΟΜΟΓΈΝΕΙΑ
 1. Ζει στην Αυστραλία.
 2. Πληρώνει φόρους Αυστραλίας.
 3. Έχει σύστημα παιδείας Αυστραλίας.
 4. Έχει σύστημα υγείας Αυστραλίας.
 5. Έχει κοινωνική ασφάλιση Αυστραλίας.
 6. Αποταμιεύει σε τράπεζες της Αυστραλίας.
 7. Επενδύει στην οικονομία της Αυστραλίας.
 8. Παράγει προϊόν για την οικονομία της Αυστραλίας.
 9. Ψηφίζει στην Αυστραλία.
 10. Μεγαλώνει τα παιδιά του στην Αυστραλία.
 11. Παίρνει σύνταξη Αυστραλίας.

Αλλά θέλει να ψηφίζει για το πώς πρέπει να ζω εγώ, στην Ελλάδα.

Αυτό δε λέγεται δημοκρατία!

Γιατί στη δημοκρατία κρατεί ο Δήμος.

Και ο Δήμος ήταν οι εντός της πόλεως πολίτες.

Αυτό λέγεται απόπειρα νόθευσης του εκλογικού σώματος.

(όπου “Αυστραλία” βάλτε όποια χώρα θέλετε)