8/12 …ρόδα, φράγκα κι ανεμελιά!

 • Ο αναίσθητος, που το παίζει ανέμελος και ΠΘ.

  «Μαύρος» Νοέμβριος για Μακεδονία και Θράκη με πάνω από 1.280 θανάτους!  Κατάφερε και τους ξεφτίλισε όλους. Τα κανάλια, τους παπαγάλους δημοσιογράφους, τους βουλευτές και υπουργούς του. Εκεί που τους έβαλε να αυτοσχεδιάζουν ποιος θα εκστομίσει τη μεγαλύτερη ανοησία για να δικαιολογήσουν την ποδηλατάδα και ανεμελιά του, στην Πάρνηθα, βγήκε και τους άδειασε μεγαλοπρεπώς. Ήταν λάθος μου είπε, λόγω ανεμελιάς (βλ. αναισθησία)και άφησε τα μισθωμένα ΜΜΕ και τους χρήσιμους ηλίθιους του κόμματος του, να βγάλουν νέα γραμμή για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα.

  • Έστησαν παράλληλο «υποσύστημα» καταγραφής κρουσμάτων στον ΕΟΔΥ, για το οποίο μάλιστα χρέωσαν το Δημόσιο με 800.000 ευρώ.
   Έβαλαν κλινικάρχες και ιδιώτες γιατρούς χωρίς να προσφέρουν τίποτα απλά μόνο και μόνο να αρπάξουν τα λεφτά.
   Γεραπετρίτης, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη:
   Αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών!
   Πέτσας, η φωνή του Μητσοτάκη:
   Αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ
   Άδωνις, το σκυλάκι του Μητσοτάκη:
   Πανηγυρίζουμε ότι στους θανάτους είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο
   Μιράντα Ξαφά, σύμβουλος του Μητσοτάκη:
   Δεν χρειάζονται κρατικά νοσοκομεία, όλα να είναι ιδιωτικά.
   Τσιόδρας, ο Σωτήρης του Μητσοτάκη:
   Είναι αδύνατο να επενδύσουμε αυτή τη στιγμή σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα Μέσα Μεταφοράς
   Καραμανλής, ο Μεταφορών του Μητσοτάκη:
   Καλύτερα ένα λεωφορείο γεμάτο και όλοι να φορούν μάσκα, παρά ένα λεωφορείο μισοάδειο
   Μαγιορκίνης, ο σύμβουλος του Μητσοτάκη:
   Τα επιδημιολογικά μοντέλα δείχνουν ότι δεν έχεις δραματική αλλαγή είτε έχεις 15, είτε έχεις 25 παιδιά στην τάξη.
 • ΥΦΕΣΗ Γ΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2020:
Γαλλία -3,9%.             Ελλάδα -11,7%
Γερμανία -4%             Ισπανία -8,7%
Ευρωζώνη -4,4%        Ιταλία -5%
Ιταλία -5%                 Ευρωζώνη -4,4%
Ισπανία -8,7%            Γερμανία -4%
Ελλάδα -11,7%        Γαλλία -3,9%
     Όπως και να το δει κανείς, είμαστε μπροστά!
 • Στο άρθρο 8 του νομοσχεδίου που έφερε στη Βουλή ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Χατζηδάκης και ψηφίστηκε την Παρασκευή 4/12 από τους βουλευτές της ΝΔ, δίνεται πλέον δεσμευτικός χαρακτήρας στα Ειδικά Χωροταξικά Πλαίσια της Κυβέρνησης, ακυρώνοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο τα Περιφερειακά Χωροταξικά Πλαίσια. Οι ρυθμίσεις των Ειδικών Χωροταξικών θα είναι οι αποφασιστικές για την έγκριση των στρατηγικών επενδύσεων σε κάθε Περιφέρεια. Ρυθμίσεις που θα εκπονούνται υπό υπουργική εποπτεία, ερήμην των τοπικών κοινωνιών και των φορέων τους και θα παρακάμπτουν ενοχλητικές ρυθμίσεις των Περιφερειακών Χωροταξικών. Με αυτή τη νομοθετική ντρίμπλα, ο υπουργός Περιβάλλοντος προσπέρασε την απαγόρευση για τις εξορύξεις χρυσού στη Θράκη!
  Το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο της ΑΜ-Θ το οποίο έγινε νόμος της Πολιτείας το 2018 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν προϊόν μακράς διαβούλευσης της κυβέρνησης με αυτοδιοικητικούς, επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς, δεν επιτρέπει την εξορυκτική δραστηριότητα.
  Η Eldorado, ήδη έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση να προχωρήσουν οι εξορύξεις χρυσού στη Θράκη και εκπονεί Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. 
  Η Θράκη πρέπει τώρα να αντιδράσει. Να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Το έχουμε ξανακάνει.
 • Στην Ξάνθη ψάχνουμε να βρούμε ασθενοφόρα μαϊμού! Ποιος τα οδηγεί, ποιους ασθενείς μεταφέρουν! Η διοίκηση του Νοσοκομείου τι ξέρει; Ο Δήμαρχος πήρε την απόφαση μόνος; Γιατί η γεννήτρια οξυγόνου μετά από 8 μήνες (30 /11/20) δόθηκε από το Δήμο στο Νοσοκομείο; Γιατί το Νοσοκομείο δε φρόντισε να αγοράσει από την αρχή μια δική του; Πόσα τεστ γίνονται καθημερινά; Πού πήγαν τα 500.000 ευρώ, χορηγίες; Γιατί δεν έγινε ούτε μια πρόσληψη ιατρικού προσωπικού; Πού πήγαν τα 1.100.000 ευρώ που πήρε ο Δήμος για την Πανδημία;        Ερωτήματα που βασανίζουν και ανησυχούν. Επικίνδυνοι για τη δημόσια Υγεία, ανεπαρκείς στη διαχείριση της πανδημίας. Θάρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε “άρχοντες”.
 • Μόνο λύπη για τις ανοικτές εκκλησίες! Δεν αρκούν οι +100 θάνατοι/μέρα! Φέτος στείλτε ένα γράμμα απευθείας στο Θεό, όχι στον Αη Βασίλη.