24/11 …παΝΔημία

 • Πανηγυρίζει ο γελωτοποιός της κυβέρνησης, που έχουμε λιγότερους νεκρούς από το Βέλγιο. Φαντάζομαι πόσο πανηγυρίζουν οι Βέλγοι που δεν έχουν κυβέρνηση Μητσοτάκη! Και φαντάζομαι πόσο πανηγυρίζει ο Βασιλάκης της Aegean που πήρε άλλα 120 εκ ευρώ, χωρίς να δώσει το 44% στο δημόσιο! Πανηγυρίζουν βέβαια και οι κλινικάρχες που τους “επίταξε” ο Κικίλιας:), με το αζημίωτο(1.700 η κλίνη ΜΕΘ) και στέλνει προσωπικό από το ΕΣΥ στις κλινικές τους! Το λες και κυβέρνηση μεσαζόντων!
 • Ο Χατζηδάκης ξεπούλησε την Ολυμπιακή που εξαγόρασε η Aegean. Τώρα ξεπουλάει τη ΔΕΗ, που να δεις θα μας καλέσουν σε λίγο να τη στηρίξουμε με 250 εκ. Κι όλα αυτά είμαι σίγουρος αφιλοκερδώς. Για την πατρίδα μόνο.
 • Πέτσας: Αν είχαμε ακούσει το ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θάχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια.
 • Γεραπετρίτης: “Η κυβέρνηση έχει κάνει τιτάνια και το λέω μετά λόγου γνώσεως, ΤΙΤΑΝΙΑ προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.”
  Και οι ΜΕΘ έχουν υπερδιπλασιαστεί και προσλήψεις “μεγάλου αριθμού” υγειονομικών έχουν γίνει. Αν όμως είχαμε πιο πολλές ΜΕΘ, θα είχαμε και πιο πολλούς νεκρούς(!) διότι στις ΜΕΘ, ένα 30-40% πεθαίνει. Κι αν είχαμε κάνει επίταξη θα είχαμε πληρώσει πολλά διότι “η επίταξη είναι πανάκριβη”.
  Αφιερωμένο εξαιρετικά στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής, που κάθε μέρα υψώνουν φωνή αγωνίας. Και σε όλους όσοι πίστεψαν, ότι μπορεί αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην κυβέρνηση, να αποκτήσουν ανθρωπιά και συναίσθηση της ευθύνης τους.
 • Εξαιρετικοί οι κυβερνητικοί. Συναγωνισμός, ποιος θα πει τη μεγαλύτερη ανοησία, στην ενδοκυβερνητική Βαβέλ!
 • Σχέδιο Πισσαρίδη, το μνημόνιο εγχώριας παραγωγής προβλέπει και για την εκπαίδευση:
  “Για τα σχολεία  επιθυμούν «αύξηση του μέσου μεγέθους των σχολικών μονάδων, με ουσιαστική αυτονομία συμπεριλαμβανομένων και των προσλήψεων, και αξιολόγησή τους». Ένα σενάριο να περάσουν στους Δήμους. Και σκεφτείτε τώρα υπεύθυνο Παιδείας το Δήμαρχο μας ή έστω τον Αντιδήμαρχο!!! Θα σκίσουμε στην PISA.
 • Προκαταρκτική εξέταση για τους 3 ηγέτες των κομμάτων της Αριστεράς: Διότι δε συνεμορφώθησαν προς της υποδείξεις! Έρευνα θα διενεργήσει η Ασφάλεια Αθηνών!Επιστροφή στα πέτρινα χρόνια. Τα τρίκυκλα θα βγουν στη σκηνή; Επικίνδυνα παιχνίδια της Ακροδεξιάς του Μητσοτάκη. Ας το δει η “τυφλή” δικαιοσύνη. Για το ΚΙΝΑΛ ήταν Τρίτη 17 Νοέμβρη, μια καθημερινή.
 • Ευχαριστώ Σπύρο, για το 12%.