Γ. Χατζηθεοδώρου: «Να μην πανηγυρίζουν στη ΝΔ για τον κορονοϊό και το 12%»

Για…τον τέλειο αποσυντονισμό στην Ξάνθη, όλων των εμπλεκόμενων φορέων, κάνει λόγο στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γιώργιος Χατζηθεοδώρου.
Σε ότι αφορά το 12%, την επιδότηση κόστους εργασίας του ΟΑΕΔ και τους συμψηφισμούς Φορολογικών και Ασφαλιστικών Εισφορών, ο κ. Χατζηθεοδώρου κάλεσε την ΝΔ και τους Βουλευτές της να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς.

«Δεν πρόκειται να δοθούν χρήματα παρά μόνο να γίνουν συμψηφισμοί χρεών. Το χρονικό διάστημα 2010-2015, αφορά τις κυβερνήσεις της ΝΔ. Το 12% δεν θα ξαναδοθεί καθώς προσκρούει στο Κοινοτικό Δίκαιο και τίθεται θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού. Αν και δεν πιστεύουμε στις διακομματικές επιτροπές για την ανάπτυξη της Θράκης… Θυμόμαστε και την περίοδο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1992, ωστόσο, θα συμμετέχουμε στη νέα διακομματική επιτροπή», υπογράμμισε ο κ. Χατζηθεοδώρου.

Επίσης έκανε λόγο για «εξαπάτηση και τσάκισμα της μεσαίας τάξης, που αυτό θα το εισπράξει ο κ. Μητσοτάκης στις εκλογές που φαίνεται να οδηγεί τη Χώρα τον φθινόπωρο».

«Εμείς είμαστε έτοιμοι ως ΣΥΡΙΖΑ και παρά τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει, η βάση του 32%, περιμένει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα ‘Μένουμε Όρθιοι 2’. Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις, δεν τις πιστεύουμε γιατί πρόκειται για εταιρείες ανθρώπων της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηθεοδώρου. Τέλος ανέφερε πως επίκειται και επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Η συνέντευξη του κ. Χατζηθεοδώρου στην ΕΡΤ