Δυναμικό απεργιακό συλλαλητήριο ενάντια στο αντι-εκπαιδευτικό νομοσχέδιο (βίντεο – φωτογραφίες)

24ωρη απεργία σήμερα Τρίτη 9/6 από την ΟΛΜΕ – Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ακολουθεί πορεία προς τη Βουλή

 

(βίντεο – φωτογραφίες: Άντυ Κουκλάδα – avgi.gr)

“Όχι σχολείο για λίγους και εκλεκτούς, αγώνας ενάντια στους ταξικούς φραγμούς”, είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια που πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μαθητές ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που συζητείται στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Τετάρτη 10/6/20 στην Ολομέλεια.

Με κεντρικό σύνθημα “Κάτω το νομοσχέδιο και η τροπολογία Κεραμέως”, νέο συλλαλητήριο στα Προπύλαια πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μαθητές ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που συζητείται στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο στην Ολομέλεια. Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία, ενώ την κινητοποίηση στηρίζει και η ΑΔΕΔΥ, η οποία κήρυξε τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας.

*ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισμα – κόλαφο για Κεραμέως ενέκριναν οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ

«Kόλαφο για το υπουργείο Παιδείας και προσωπικά για την κυρία Κεραμέως, αποτελεί το Ψήφισμα των Προέδρων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, αναφορικά με την ανικανότητα του ΥΠΑΙΘ να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα εκπαιδευτικών και μαθητών κατά τη διάρκεια τής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης»