13/5 …είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε!

 • Όταν ο υπουργός Θεοδωρικάκος ερωτάται, αν το κράτος σκοπεύει να προστατεύσει τους εργαζόμενους από την εργοδοτική αυθαιρεσία, βγάζει την ουρά του απ’ έξω επειδή «έχουμε καπιταλισμό». Στις άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου οι κυβερνήσεις έσπευσαν να μπλοκάρουν τις απολύσεις και να εγγυηθούν τις αποδοχές των μισθωτών, έχουν σοσιαλισμό!!!
 • Κεραμέως, Πέτσας…  είπαν ψέματα, ότι συναίνεσε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για τη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων από τη σχολική τάξη!!! Η κ. Κεραμέως βεβαίως, βεβαίως, συνελήφθη δις ψευδόμενη. Και το δις εξ αμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Όσο για Παραιτήσεις; Όχι, πρέπει νάχεις …πέτσα.
 • Θα πάει σε εκλογές ενώ έχει αυτοδυναμία, για να μην έχει αυτοδυναμία, για να ξαναπάει σε εκλογές ώστε να έχει αυτοδυναμία; Κούλης!!!
 • Ξεχνάμε; Είναι αλήθεια κι αυτό φαίνεται με τα εργασιακά μέτρα που πήραν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, σχετικά με τον κατώτατο μισθό.Το 2012 η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου-με υπουργό  Βρούτση, κατάργησε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθιέρωσε :
  Βασικό μισθό μειωμένο κατά 22% στα 586 ευρώ μεικτά.

  Για τους νέους έως 25 ετών,μείωση 32% και μισθό 511 ευρώ μεικτά.

  Τον Φλεβάρη του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αύξηση 11% στον κατώτατο μισθό και διαμορφώθηκε σε 650 ευρώ τον μήνα.

  Επίσης,οι νέοι εργαζόμενοι είδαν μηνιαίες αυξήσεις ως και 27% εξαιτίας της κατάργησης του υποκατώτατου.

  Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε νέα αύξηση 7,5% το 2020,καθώς και επιπλέον αύξηση 7,5% το 2021, με στόχο, ο μηνιαίος μισθός να διαμορφωθεί στα 751 ευρώ, με τις αντίστοιχες αυξήσεις στα επιδόματα των εργαζομένων.

  Ο Μητσοτάκης, ο οποίος κυβερνά παρέα με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων- ο Άκης Σκέρτσος κατέχει τη τη θέση του υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ και υπήρξε πρώην γενικός διευθυντής του ΣΕΒ- το είχε ξεκαθαρίσει ο άνθρωπος:

  Μητσοτάκης Κ. :“Μην περιμένετε από μένα αύξηση του κατώτατου μισθού”. Ειλικρινέστατος!!!

  Αλλά οι Έλληνες πολίτες, τότε, δεν τον πίστεψαν και τον έκαναν πρωθυπουργό! Εντυπωσιακό αλλά αληθινό.

  Όχι, τίποτα άλλο δηλαδή,για να μη γκρινιάζουμε.

 • Ανανεώθηκε και η θητεία του χειρότερου διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος του Γιάννη του Στουρνάρα του σοσιαλιστή!!! Είναι αμετανόητοι.
 • Ο Βρούτσης με εισόδημα 669.000 και 11 ακίνητα, αποφάσισε 25% μείωση μισθών για 1.300.000 εργαζόμενους. Τα voucher απλά για χαρτζιλίκι των κολλητών.
 • Οι βουλευτές της ΝΔ πρέπει να χρωστάνε πάνω από τον μισό ιδιωτικό χρέος της χώρας.  Δάνεια που πάρθηκαν πριν 10-15-20 χρόνια και δεν έχουν μειωθεί καθόλου.
  Είναι προφανές πως η συνομοταξία  που μας κυβερνάει, αν χάσει τις καρέκλες της, δε θα έχει στον ήλιο μοίρα (καθότι ούτε για θυρωροί). Εκτός. του ότι θα πρέπει να πληρώσουν τα δάνεια τους. Τι, μήπως συγκαταλέγονται στους στρατηγικούς κακοπληρωτές; 
  Και είναι τόσο αδίστακτοι που θα κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην εξουσία.
 • Η Ευρώπη θεά και ο Μητσοτάκης Μωυσής!!! Και το Μαντείο των Δελφών στη λίμνη Βουλιαγμένης.
 • Τα “μπουκωμένα” τοπικά παπαγαλάκια της επικοινωνίας, μιλάνε για τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Ξάνθης. 1.900.000 διατέθηκαν στην περιφέρεια ΑΜΘ για ανάγκες επικοινωνίας … Και για να θυμηθούμε μερικά: Πετάξαμε τους εργολάβους, κάναμε προσλήψεις, πληρώσαμε εφημερίες γιατρών, ξοφλήσαμε τα χρέη, εξοπλίσαμε το νοσοκομείο, παραγγέλθηκε μαγνητικός τομογράφος…Αυτό πραγματικά ήταν  θράσος απέναντι στα “τρωκτικά”. Κατάλαβες “δημοσιογραφάκο” των 150 προπληρωμένων από το δημόσιο, φύλλων! Αλήθεια οι ΜΕΘ που πληρώθηκαν από τις χορηγίες των Επιχειρηματιών με ποιο ιατρικό προσωπικό θα δουλέψουν; Εκτός κι εάν οι φύλακες,  αναλαμβάνουν και ως εντατικολόγοι!
 • Οι μάσκες έπεσαν. Ώρα να φεύγουν και τα καρναβάλια.