Αλ. Τσίπρας: Ήρθε η ώρα της πολιτικής και κοινωνικής αντεπίθεσης (Live)

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο κατάμεστο Tae Kwon Do του Φαλήρου – Στο βήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

“Ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αντεπίθεσης” τόνισε από το κατάμεστο γήπεδο του Tae Kwon Do, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του κόμματος μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου. Ο Αλ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία όπως επεσήμανε, μέσα σε επτά μήνες, έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια όλες τις αιτίες εκείνες που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση: “Στο κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Στην εθνική και κοινωνική ανασφάλεια. Στην οικονομική στασιμότητα. Σε μια ανάπτυξη μόνο για τους ισχυρούς και σε μια κοινωνία διακρίσεων”.

Δείτε live:

“Δεν αρκεί να θυμώνουμε. Δεν φτάνει να γκρινιάζουμε. Δεν αρκεί να εκδηλώνουμε την πικρία μας για την πορεία που ανακόπηκε με τις πιο ανήθικες μεθόδους”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: “Ήρθε η ώρα της κοινωνικής και πολιτικής αντεπίθεσης. Ήρθε η ώρα να δράσουμε με τα όπλα που η δημοκρατία μας παρέχει”.

Αναφερόμενος στους επτά μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ, υπογράμμισε πως “μας ξαναγυρίζει με μεγάλη ταχύτητα πίσω, στις αιτίες που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία”. Και συμπλήρωσε: “Στο κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Στην εθνική και κοινωνική ανασφάλεια. Στην οικονομική στασιμότητα. Σε μια ανάπτυξη μόνο για τους ισχυρούς & σε μια κοινωνία διακρίσεων”.