Η Ρένα Δούρου κι ο Στέργιος Καλπάκης στην Ξάνθη

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και ο Στέργιος Καλπάκης από την Προοδευτική Συμμαχία, ήταν οι κεντρικοί ομιλητές της ανοιχτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στη γεμάτη από νέο κόσμο και νέα μέλη, στην Καπναποθήκη Π, όπου μέλη και φίλοι του κόμματος μοιράστηκαν αγωνίες και όνειρα στον δρόμο προς το μεγάλο ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προηγούμενο βράδυ η Ρένα Δούρου συμμετείχε στην ανοιχτή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τη Ρένα Δούρου, τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου, τον Δημήτρη Καρβούνη και στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ν. Ευφραιμίδη αλλά και με τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας.

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ περνώντας από τα δικαστήρια την ώρα της δίκης ενώ το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στην Παλιά Πόλη και το στέκι Kardelen όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις του.