1/4 …μακάρι να ήταν ψέμα!

 • Συνέδριο ΚΙΝΑΛ:
  Ο ΓΑΠ νομίζει ότι ο σεισμός στο Αίγιο συνδέεται με τον παλμό του Συνεδρίου τους!!!
  Ο άλλος βλέπει διψήφιο ποσοστό!!! Η Φώφη, επάγγελμα Γεννηματά, ουρίτσα του Κούλη. Απολύτως κατανοητά όλα.

Για τα δώρα των εταιρειών που κουβαλούσε οΤσουκάτος στο κόμμα τίποτα;

 • Συνέδριο ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ, της μίζας το κάγκελο!
 • Εντάξει το ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισε τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια. Μάλλον σκέφτονται τα 200 μύρια που χρωστούν να τα πληρώσουν;

 • Λοιπόν πάμε. Δίνεις μέρισμα, δίνεις αναδρομικά, δίνεις ελάφρυνση στις εισφορές, δίνεις επίδομα ενοικίου, πλήρη σχολεία (ακόμη κι επιστάτες και νοσοκόμα και ψυχολόγους για πρώτη φορά ), δίνεις φαγητό στα παιδιά, ανεβάζεις τον κατώτατο μισθό, καταργείς τον υποκατώτατο, ανοίγεις νέες δομές στην υγεία, εμπλουτίζεις με προσωπικό τα νοσοκομεία, διασφαλίζεις με αγώνα τις εργασιακές σχέσεις, αυξάνεις τους μισθούς υπογράφοντας μετά από πολύ καιρό την ισχύ των συλλογικών συμβάσεων, κάνεις έργα που βραβεύονται, με πολύ μικρότερο κόστος και μεγαλύτερη ταχύτητα, κερδίζεις παγκόσμια αναγνώριση για την άνοδο του τουρισμού, απελευθερώνεσαι από τα δανεικά και την αγωνία των δόσεων, μειώνεις την ανεργία και την αδήλωτη εργασία, μπαίνεις σε ανάπτυξη, αναβαθμίζεις την ισχύ της χώρας με τις συμμαχίες που χτίζεις, αποκαλύπτεις τις μίζες και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος δεκαετιών, επί τέσσερα χρόνια δεν σου βρήκαν αντίστοιχα τίποτα (για πρώτη φορά σε κυβέρνηση της μεταπολίτευσης) και χάνεις πόντους στις δημοσκοπήσεις γιατί έβαλες μια υποψήφια που δεν έψαξες καλά, είπαν πως απαγόρεψες το Μακεδονία ξακουστή (ενώ το διασφάλισες πιο πολύ από ποτέ) και είπες πως το Καστελόριζο ανήκει στο Λύκιο πέλαγος (που όντως ανήκει). Τέτοια η χειραγώγηση μέσω της δύναμης των ΜΜΕ λοιπόν!
 • Καμία δικαιολογία.

 • Τον οδικό άξονα Ελευσίνα – Υλίκη, που ήδη υλοποιείται, ανακοίνωσε η ΝΔ. Να μου το θυμηθείτε: σε λίγο καιρό θα ανακοινώσει τη μεταφορά της πρωτεύουσας από το Ναύπλιο στην Αθήνα!
 • Δεν κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση της υποψηφιότητάς της για την εκλογή του γενικού γραμματέα του συμβουλίου της Ευρώπης η Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη Κούβελου… Τη μάνα του Μπακογιάνη κόψατε βρε, την αδερφή του Κυριάκου, τη γυναίκα του Κούβελου, την κόρη του Μητσοτάκη; Πού πάμε, κύριοι!

 • 100″προδότριες”εταιρείες θα ταξιδέψουν με τον Π/θ στα Σκόπια για δουλειές, ενώ οι”πατριώτες” μόνο με Zorpidis Travel στο καζίνο!
 • Καλώ Πάσχα!
  “Εισαγγελέας Διαφθοράς” Και μετά καλώ Στουρνάρα
 • 70 τραπεζικά στελέχη απο 800.000 € δάνειο
  Από το 2007 μέχρι σήμερα δεν έχουν αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ αλλά δεν ανήκουν καν στους κακοπληρωτές
  #Πολακη χαλάς την πιάτσα
 • Λοΐζου εισέπραττε σύνταξη της μητέρας της & παραιτήθηκε.
  Κεφαλογιάννης εισέπραττε μισθούς των υπαλλήλων του ΘΑ ΕΙΝΑΙ υποψήφιος με τη ΝΔ, φυσικά.