Η πόλη μας χρειάζεται …φως

Από τη βόλτα στη γιορτινή πόλη μας, που …ξέχασε να στολίσει ο δήμαρχος. Στην εγκαταλλειμένη Λαϊκή Αγορά που απαξίωσε ο δήμαρχος.

Το γκρίζο και μίζερο που έφερε στην πόλη μας θα το πάρει μαζί του, φεύγοντας, γιατί το βλέμμα και η ψυχή των ξανθιωτών είναι  γεμάτα φως.

Τα καλά και δημιουργικά χρόνια είναι μπροστά μας.

Στους δρόμους και στη Δημοτική Αγορά περιηγήθηκε σήμερα ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, υποψήφιος Δήμαρχος με το Συνδυασμό “Πολίτες για την Ξάνθη”, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσείν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρη Στογιαννίδη καθώς και την συντονιστική ομάδα του συνδυασμού. Συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην κατάσταση της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης η οποία έχει συρρικνωθεί και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της. Το παράδειγμα κλειστών αγορών σε πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού που αποτελούν πόλους έλξης και τουριστικού ενδιαφέροντος ως χώροι εμπορίου, διάθεσης τοπικών προϊόντων καθώς και αναψυχής και διασκέδασης, μπορεί να δείξει το δρόμο για την αξιοποίηση και της δικής μας Δημοτικής Αγοράς.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες