Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης -Αποζημιώσεις καπνοπαραγωγών ΑΜΘ

Ξάνθη, 12/12/18

 

Δελτίο τύπου: Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης-Αποζημιώσεις καπνοπαραγωγών ΑΜΘ

Με μεγάλη ευθυμία πληροφορηθήκαμε από τον συντηρητικό τύπο της Ξάνθης ότι -και πάλι- με παρέμβαση του Αλ. Κοντού εγκρίθηκαν οι αποζημιώσεις 8,2 εκατ. ευρώ για τους καπνοπαραγωγούς της ΑΜΘ !

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους δεν το έχουν εμπεδώσει ότι τη χώρα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ονομάζεται Σταύρος Αραχωβίτης. Ο οποίος σε συνεργασία και με τους 12 κυβερνητικούς βουλευτές της ΑΜΘ, κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να εξασφαλίσει τις ενισχύσεις. Ο κύριος Κοντός, αν δεν το γνωρίζουν, δεν είναι καν βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Μετά από 4 χρόνια, με μεγάλο ενδιαφέρον διαπιστώνουμε ότι οι τοπικοί «νόμιμοι ιδιοκτήτες της εξουσίας» δεν έχoυν ακόμη αποδεχτεί την πραγματικότητα, όπως φαίνεται από την ενόχλησή που εκδηλώνουν απέναντι στους εκλεγμένους βουλευτές του Νομού, που αποφεύγουν ακόμη και να τους προσφωνούν δημόσια.

Δυστυχώς για αυτούς η κυβέρνηση αποκαθιστά κάθε μέρα τη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα και ξαναχτίζει όσα κατεδάφισαν στην περιοχή, ειδικά όταν ο κύριος Κοντός κατείχε την εξουσία και διαλύθηκε ο παραγωγικός ιστός της περιοχής.

 

Οι Βουλευτές Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ

Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Στάθης Γιαννακίδης
Γρηγόρης Στογιαννίδης