Ένας κάποιος Τσίπρας μίλησε μπροστά σε κάτι πράσινα μάρμαρα…

Greece's Prime Minister Alexis Tsipras speaks during the General Debate of the 73rd session of the General Assembly at the United Nations in New York on September 28, 2018. (Photo by KENA BETANCUR / AFP) (Photo credit should read KENA BETANCUR/AFP/Getty Images)

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ο «Ξενοφών», η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο… Η συνεδρίαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ και η παρουσία του πρωθυπουργού στη Ν. Υόρκη δεν κρίθηκαν πολύ σημαντικές ειδήσεις. Αντιθέτως η κλήση της περιφερειάρχη Αττικής από την εισαγγελία για τις πολύνεκρες πλημμύρες στη Δυτική Αττική απασχόλησε και σχολιάστηκε με τρόπο που άφησε την εντύπωση ότι η Ρένα Δούρου είναι 40 χρόνια περιφερειάρχης…

 

Ας δοΥμε τις ειδΗσεις που τα κανΑλια διαστρΕβλωσαν, δεν… εΙδαν ή πΕρασαν στα ψιλΑ…

«Δημοκρατική πατριωτική επιλογή για συλλογικές προοδευτικές απαντήσεις»

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε μιλώντας στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ότι «στην Ελλάδα δεν καταφέραμε μόνο να σταθούμε όρθιοι, ξεπερνώντας τις δυσκολίες, αλλά καταφέραμε να γίνουμε μέρος της λύσης στην Ευρώπη αντί μέρος του προβλήματος». (αναλυτικά)

«Η ΝΔ κάνει αντιπολίτευση με λαθροχειρίες»

Αιχμηρή απάντηση δίνει το Μέγαρο Μαξίμου στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα αναδρομικά (αναλυτικά)

Ρ. Δούρου: Είμαι έτοιμη να συμβάλω με κάθε μέσο στο έργο της Δικαιοσύνης

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα τον περασμένο Νοέμβριο με αφορμή την εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση (αναλυτικά)

 

Βράβευση του Αλ. Τσίπρα για τη στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό

«Ο ελληνικός λαός απέδειξε σε πολύ δύσκολες στιγμές ότι μπορεί να δείξει αλληλεγγύη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη», είπε ο Αλ. Τσίπρας, κατά τη βράβευσή του για τη στάση της Ελλάδας στην προσφυγική κρίση. (αναλυτικά)

Νέο master plan για το λιμάνι της Καμαριώτισσας από τον Ν. Σαντορινιό στη Σαμοθράκη

Στοχεύοντας στη σημαντική αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας της Σαμοθράκης, που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του νησιού, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, παρουσίασε σήμερα τους βασικούς άξονες του νέου master plan που εκπονήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ύψους 273 χιλιάδων ευρώ, με χρηματοδότηση του υπουργείου. (αναλυτικά)

Παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές: 4.815 έλεγχοι – 1.049 πρόστιμα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου στοχευμένων ελέγχων σε τουριστικές περιοχές όλης της χώρας, κλιμάκια Επιθεωρητών και Ειδικών Επιθεωρητών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) πραγματοποίησαν από την 1η Μαΐου έως την 31η Αυγούστου 2018, 4.815 ελέγχους σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. (αναλυτικά)

Δόθηκε το βοήθημα των 2.000 ευρώ στους 92 φοιτητές των εστιών του Παν. Κρήτης

Mετά από απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου στο πλαίσιο της εντολής του Πρωθυπουργού να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των φοιτητών, θα δοθούν 2.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους 92 φοιτητές της Εστίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. (αναλυτικά)

Μυτιλήνη: Άλλοι 400 πρόσφυγες αναχωρούν με το πλοίο για τον Πειραιά

Άλλοι 400 πρόσφυγες διαφόρων εθνικοτήτων αναχωρούν σήμερα για το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό δομή φιλοξενίας στη Βόλβη της κεντρικής Μακεδονίας. (αναλυτικά)