Με μια καυστική ανακοίνωση, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης, πλην του Γ. Κολλάρου, καλοσωρίζουν το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ αλλά καταγγέλουν οτι δεν κλήθηκαν στις εργασίες που γίνονται στην Ξάνθη παρότι ενέκριναν και ψήφισαν τις δαπάνες φιλοξενίας.

Με μια καυστική ανακοίνωση, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης, πλην του Γ. Κολλάρου, καλοσωρίζουν το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και καταγγέλουν ότι δεν κλήθηκαν στις εργασίες που γίνονται στην Ξάνθη παρότι ενέκριναν και ψήφισαν τις δαπάνες φιλοξενίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κύριοι της ΚΕΔΕ σας καλωσορίζουμε στην Ξάνθη.

Όπως ήδη θα έχετε διαπιστώσει όλες οι δημοκρατικά εκλεγμένες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου της Ξάνθης απουσιάζουμε από την κοινή συνεδρίαση που έχετε με τους δημοτικούς συμβούλους και παράγοντες του Δήμου μας επειδή εμείς εδώ βιώνουμε – με ευθύνη του Δημάρχου Ξάνθης – έναν ιδιότυπο αποκλεισμό από τη συμμετοχή μας σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

Έτσι δεν θα έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για την τοπική αυτοδιοίκηση, αν και ομόφωνα εγκρίναμε τη σχετική δαπάνη φιλοξενίας της εκδήλωσης αυτής.

Η αναχρονιστική ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δημάρχου Ξάνθης για το Δήμο  μας, σε αντίθεση με τη σύγχρονη αντίληψη, που επιβάλει συναίνεση και συνεργασία, εκθέτει δυστυχώς εν αγνοία σας ακόμη και εσάς που φαίνεται να συμμετέχετε σε τέτοιες διαδικασίες αποκλεισμού.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις,

Κοινωνία Δημοτών,

Συμμετέχω,

Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης – Σταυρούπολης,

Ξάνθη – Σταυρούπολη Νέα Εποχή,

Πολίτες για τη Ξάνθη