Το “ατύχημα” …της Δεξιάς (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)

Μετά τη διάψευση των προσδοκιών για “ατύχημα”

Συνθήκες πολιτικής αποσταθεροποίησης διά της ανάφλεξης πολλαπλών κοινωνικών μετώπων και της πρόκλησης τεχνητών αδιεξόδων επιχειρεί να δημιουργήσει η Ν.Δ., με τη βοήθεια των πρόθυμων συμμάχων της, μετά την αποτυχία της θεωρίας του «ατυχήματος» στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. Η ανεδαφική συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στην καθαριότητα των δήμων παρά την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων των συμβασιούχων, η αυτοεπιβεβαίωση περί «άβατου των Εξαρχείων» μετά την απαγόρευση της σημερινής συγκέντρωσης αστυνομικών στην πλατεία της περιοχής και οι συνεχείς παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για μεγάλες δημόσιες υποθέσεις, όπως η χθεσινή για το Noor 1, είναι οι τελευταίες αποδείξεις για τη «στρατηγική της έντασης»,  εκ μέρους της Ν.Δ.

* Σε εφαρμογή το σχέδιο «Βρώμικες Πόλεις» με παρακίνηση για απεργιακές κινητοποιήσεις στις υπηρεσίες καθαριότητας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

* Πρόκληση έντασης στα Εξάρχεια με μοχλό συνδικαλιστική οργάνωση (ΠΟΑΣΥ) αστυνομικών

* Επιχείρηση χειραγώγησης της Δικαιοσύνης σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Αυτό είναι το βρώμικο πρόσωπο της Δεξιάς και μάλιστα της διαπλεκόμενης που με νύχια και με δόντια, εις βάρος όλων των Ελλήνων, προσπαθεί να σωθεί από την δικαιοσύνη που έρχεται. Για κάποιους ήδη ήρθε.

Η αριστερή παρένθεση δεν τους “βγήκε”. Η κυβέρνηση όμως της Αριστεράς δεν παραδίδεται και συνεχίζει.