Αλ. Τσίπρας: Eίτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, είμαστε πολύ κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης

«Τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν και μέσα στον Απρίλιο τελειώνουν και οι ατέρμονες συζητησεις για τα αναγκαία μέτρα για το χρέος»

Είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι πάρα πολύ κοντά, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο νότιο μέτωπο της σήραγγας Τ2.

Όπως είπε, έχουμε διανύσει ένα πολύ δύσκολο δρόμο, είμαστε στα τελευταία μέτρα αυτής της ανηφόρας και δεν θα κάνουμε πίσω στα τελευταία μέτρα, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους κόπους του λαού, να μην αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια σε βάρος της οικονομίας.

Συμπλήρωσε πως το κλείσιμο της δύσκολης αυτής συγκυρίας θα σηματοδοτηθεί και από το επικείμενο κλείσιμο της αξιολόγησης, σημειώνοντας πως «τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν και μέσα στον Απρίλιο τελειώνουν και οι ατέρμονες συζητήσεις για τα αναγκαία μέτρα για το χρέος».

«Η Ελλάδα κατακτά μια συνολική συμφωνία. Παρά τις Κασσάνδρες θα σταθεί στα πόδια της.  Αυτό είναι το μήνυμα που δίνουμε σήμερα, μέσα από την ολοκλήρωση ενός έργου που πολλοί πίστεψαν πως δεν θα τελειώσει ποτέ», προσέθεσε και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και κανείς δεν θα μας εμποδίσει».