Π. Πολάκης: Η λαϊκή κυριαρχία δεν ανατρέπεται από σκοτεινά παιχνίδια των παρακέντρων της διαπλοκής

«Πάρτε το χαμπάρι, δεν κάνουμε πίσω. Η “Ελευθερία “της προπαγάνδας υπέρ των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα 70 χρόνια τελείωσε»

«Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να καταλάβει την κυβέρνηση δια του δικαστικού σώματος. Ο,τι δεν κατάφερε με την ψήφο του λαού φαντασιώνεται ότι θα το καταφέρει με δικαστικές αποφάσεις!» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με μήνυμά του στο facebook.

«Είστε βαθιά νυχτωμένοι. Η λαϊκή κυριαρχία δεν ανατρέπεται από σκοτεινά παιχνίδια των παρακέντρων της διαπλοκής» αναφέρει και προσθέτει:

«Η Αυγή και το Κόκκινο ποτέ δεν αναφέρθηκαν σε «ροζ σκιές» που αφορούν δικαστές σε αντίθεση με το κυριακάτικο Βήμα και το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων του βαρώνου των μίντια Ψυχαρη! Ποιος εκβιάζει ποιον;

Σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής προσπαθεί για άλλη μία φορά να συγκροτήσει το ΕΣΡ και η Νέα Δημοκρατία αρνείται! Ποιος υπονομεύει τους θεσμούς και τη Δημοκρατία; Πάρτε το χαμπάρι, δεν κάνουμε πίσω. Η «Ελευθερία »της προπαγάνδας υπέρ των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα 70 χρόνια τελείωσε».