“Και ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Φραγκίσκος της Ασίζης … να ήταν ο Γιάνης, τα ίδια θα έλεγαν. Ήθελαν να αποτύχει η ΠΦΑ !!!”

«Και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός να ήταν και ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης στη θέση του Βαρουφάκη, τα ίδια θα έλεγαν για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης, γιατί ήθελαν να αποτύχει η Αριστερά».

Ο ίδιος αναφορικά με τη σχέση κόμματος – κυβέρνησης σημείωσε ότι «το κόμμα είναι το φίλτρο που θα μας σταματήσει από πράγματα που βλέπουμε και δεν μας αρέσουν. Κόμμα με ίση συμμετοχή ανδρών και γυναικών. Οι άνδρες δεν ακούν τα αιτήματα των γυναικών. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε ένα κόμμα που δεν ακούει τις γυναίκες».

Παράλληλα, ο κ. Τσακαλώτος δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός να ήταν και ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης στη θέση του Βαρουφάκη, τα ίδια θα έλεγαν για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης, γιατί ήθελαν να αποτύχει η Αριστερά».

«Παλεύουμε όποιες και αν είναι οι συνθήκες, όποιοι και αν είναι οι συσχετισμοί. Κάτι πολύ βαθύ έχει αλλάξει σε αυτόν τον καπιταλισμό. Αυτό δεν το έχει καταλάβει ο Κ. Μητσοτάκης. Δεν έχουμε εγγυήσεις αλλά πρέπει να ανοίξουμε την κάθε χαραμάδα, να συζητήσουμε με την σοσιαλδημοκρατία χωρίς ποτέ να ξεχνάμε ότι είμαστε κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αυτή είναι η αρχή μας και η εμπιστοσύνη μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Πηγή: left.gr