Δελτίο Τύπου 25/2/16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξάνθη, 25 Φεβρουαρίου 2016

 

Το σύστημα της διαπλοκής παίζει τα ρέστα του. Μετά από την ψήφιση του παράλληλου προγράμματος, του νόμου για τις άδειες των ιδιωτικών καναλιών,  της φανέρωσης των σκανδάλων των μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών που αγγίζουν και τον νέο αρχηγό της ΝΔ, συνεχίζουν τα ΜΜΕ να συκοφαντούν και να πετούν απροκάλυπτα λάσπη.

Το συκοφαντικό δημοσίευμα του Βήματος – Ψυχάρη ενάντια στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ, δείχνει την αγωνία και τον τρόμο του κατεστημένου που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Καθημερινά βυθίζεται στην ανυποληψία και αναξιοπρέπεια προσπαθώντας για την επιστροφή του στην εξουσία. Κι αυτό εκφράζεται και μέσα από το «νέο» πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ. Τα Δημοσιεύματα από το δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη βλ. «είστε προσωρινοί» στο πρωτοσέλιδο των «Νέων» και η απροκάλυπτη λασπολογία προκειμένου να συκοφαντηθούν στοιχειώδεις αρχές δημοκρατικής λειτουργίας αποδεικνύουν το μένος ενός συστήματος που επί δεκαετίες ηγεμόνευε στο πολιτικό, και οικονομικό σύστημα της χώρας.

Ο Χ. Ζεϊμπέκ δεν έκανε τίποτα περισσότερο από αυτό που όφειλε, να μεριμνήσει  για την εφαρμογή του  νόμου (3647/29.2.2008) για τη βακούφικη περιουσία.

Ας κοιτάξει τώρα ο κάθε Ψυχάρης (ΔΟΛιος) να λύσει τα προβλήματά του με τη δικαιοσύνη και με τα θαλασσοδάνεια που εισέπραξε και ας μάθουν όλοι ότι οι νόμοι θα ισχύουν για όλους τους πολίτες κι όχι μόνο για ορισμένους.

Για τη διακυβέρνηση του τόπου την απόφαση παίρνει ο λαός μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και όχι ο κάθε δημοσιογραφικός οργανισμός.

Από το γραφείο τύπου