Τσίπρας: Καμία ψήφος χαμένη – Όχι στην επιστροφή της διαπλοκής

Με σύνθημα «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και την Κυριακή ξεμπερδεύουμε με το παλιό» ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμα να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, ρίχνοντας την αυλαία της προεκλογικής περιόδου από το Σύνταγμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να μην επιτρέψουν την παλινόρθωση του παλιού καθεστώτος της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όπως είπε χρήσιμη Αριστερά είναι η Αριστερά που ακόμη κι αν κάποιος της βάλει εμπόδια, σηκώνεται και δίνει τη μάχη και ζήτησε να μην επιτρέψουμε να γραφτεί στην Ιστορία ότι η Αριστερά δεν μπορεί να κυβερνήσει κι ότι ήταν μόνο μία παρένθεση.

Σε μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού για να έχει μία 4ετία, όπως είπε, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια να αλλάξουμε την χώρα. «Ο πόθος του λαού μας για ζωή και για την αξιοπρέπεια του δεν μπορεί και δεν θα γίνει παρένθεση», είπε. «Με την ίδια αποφασιστικότητα που σταθήκαμε όρθιοι στην διαπραγμάτευση θα σταθούμε όρθιοι και τώρα για μία Ελλάδα της αξιοπρέπειας», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

«Κάποιοι νόμιζαν ότι έτσι εύκολα θα ξεμπέρδευαν μαζί μας, μαζί σας αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά διαψεύστηκαν όλα αυτά τα σχέδια εγκλωβισμού της χώρας. Τώρα ποντάρουν στο ότι δεν θα έχουμε την πλειοψηφία, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή εσάς», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.