Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει χαμένα στη διαχείριση της πανδημίας

 

Δήλωση (on camera) του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, για την προμήθεια των μασκών στα σχολεία

 

“Η κατάσταση με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων βρίσκεται στο όριο απώλειας ελέγχου με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη”, διαμηνύει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας “εδώ και τώρα άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη, και να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς”.

“Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, αλλά δεν έχουμε καιρό για χάσιμο”, τονίζει.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

“Η κατάσταση με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων βρίσκεται στο όριο απώλειας ελέγχου με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Οι αντιφατικές δηλώσεις κορυφαίων υπουργών για ενδεχόμενο lockdown αναδεικνύουν το ολοκληρωτικό αδιέξοδο.

Επιβεβαιώνουν πως έξι μήνες δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, το οποίο εν μέσω πανδημίας λειτουργεί με 5.000 λιγότερους εργαζόμενους.

Ανακοινώνουν αναποτελεσματικά μέτρα για την Αττική, την ίδια στιγμή που τα σχολεία ανοίγουν χωρίς ουσιαστικό σχεδιασμό και η καθημερινότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τραγική.

Εδώ και τώρα χρειάζονται άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη, και να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς”.