Χωρίς τα προβλεπόμενα μέτρα η σύσκεψη υπό τον Χαρδαλιά στην Ξάνθη

Ούτε καν μάσκα ο «υπεύθυνος» υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αυτός που μας κουνάει το δάχτυλο κάθε απόγευμα στις 18:00, για την ατομική ευθύνη.

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς την Κυριακή το πρωί βρέθηκε στον Εχίνο ενώ στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη.

Όπως θα δούμε και στην φωτογραφία, στην σύσκεψη δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο από τους φορείς που την συντόνισαν, μέτρα τα οποία έχει ανακοινώσει η ίδια η κυβέρνηση.

Την στιγμή που ένα ολόκληρο χωριό μπαίνει σε καραντίνα σε μια περιοχή με μεγάλο και αυξανόμενο πρόβλημα κορvνοϊού, η εικόνα αυτή δείχνει ότι κάποιοι συμπεριφέρθηκαν χωρις να σκεφτούν ώριμα πως η συνάθροιση τόσο πολλών ανθρώπων που δεν είχαν ουσιαστική δουλειά εκεί, είναι επικίνδυνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από αυτούς, ήρθαν μόνο για να «συνοδέψουν» ως είθισται τον Υπουργό, και να βγουν τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Να σημειωθεί τέλος, πως η σύσκεψη έγινε σε κλειστό περιορισμένο χώρο, και όχι σε μεγάλο αμφιθέατρο όπως έγινε στη Νεάπολη Κοζάνης ενώ ο ίδιος ο Χαρδαλιάς φωτογραφήθηκε δίπλα δίπλα με την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Έκανε τα πάντα για τη μετάδοση του κορονοϊού!

(Η φωτογραφία από evrosonline)