Με πρωτοβουλία του Αλ. Τσίπρα: Βιντεοκλήση με Μητσοτάκη σήμερα στις 18:00 με θέμα τον κορωνοϊό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συζητήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σήμερα στις 18:00 μέσω βιντεοκλήσης

Η συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 με βιντεοκλήση, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες «Μένουμε σπίτι».

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή την πανδημία του νέου κορονοϊού, με τον πρωθυπουργό να εγκαινιάζει κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σημειώνεται, πάντως, πως η συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή το απόγευμα, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου είχε  τηλεφωνική επικοινωνία με τον γ.γ. του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα για σήμερα Δευτέρα, με σκοπό την ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και την κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.