8/11 ..cίνδυνος από τον κάφρο όχι από τον λάθρο.

 • Πήγε ο Μητσοτάκης στην Κίνα και ζήτησε από την κινεζική κυβέρνηση να ανοίξουν τα ναυπηγεία τους για τους Έλληνες εφοπλιστές. Πανηγυρίζει για ελληνικές επενδύσεις 50 δις $ στην Κίνα ενώ η COSCO αποφεύγει να πληρώσει πρόσθετες ασφαλιστικές εισφορές για τους λιμενεργάτες!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, δεν κάλεσε τους Έλληνες εφοπλιστές να φτιάχνουν τα καράβια τους στην Ελλάδα, ώστε να έρθουν επενδύσεις στη χώρα και νέες δουλειές, αλλά ζήτησε να ανοίξουν τα κινεζικά ναυπηγεία για να πηγαίνουν οι Έλληνες εφοπλιστές τα κεφάλαια τους στην Κίνα! #Επιcίνδυνος_μπατριώτης

 • Για πρώτη φορά νέα κυβέρνηση δε βρίσκει καμένη γη.
  (37 δις € +2% ανάπτυξη)!!!
  Για αυτό καiει και ξεθεμελιώνει τη χώρα από τώρα. Κάτι ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα. Η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα θα τα φάει γρήγορα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

 • Μετά τη Νομική Πάτρας κλείνουν άλλα 37 Πανεπιστημιακά τμήματα!  Δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς ότι το κάνουν για να βοηθήσουν τα ιδιωτικά κολλέγια.  20.000 μαθητές θα μείνουν εκτός. Καλές δουλειές!
  Η κυβέρνηση των δυσάρεστων εκπλήξεων!
 • Το 2015 ήρθαν στην Ελλάδα περισσότεροι από 800.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Τα καβαλημένα καλάμια της ΝΔ κατηγορούσαν τότε την «ανίκανη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» ότι είχε χάσει τον έλεγχο. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια. Η σημερινή κυβέρνηση έχει να διαχειριστεί, μέχρι στιγμής, το πολύ 50.000. Και βλέπουμε το αποτέλεσμα. Ηδη σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Τάισαν τον κόσμο με ψέματα και μεγάλα λόγια και τώρα κάνουν πάρτι οι ακροδεξιοί και οι ρατσιστές, με πρώτους τους δικούς τους. Καλά ξεμπερδέματα.

Αυτό θα επιδιώξει να κάνει ο Μητσοτάκης και σε μας.

 • Η Βουλγαρία που ετοιμάζεται μέχρι το 2022 να προσχωρήσει στο ευρώ, «πεθαίνει».
  Ειναι το πλέον ραγδαία συρρικνούμενο πληθυσμιακά κράτος της ΕΕ.
  Ο πληθυσμός της το 1989  9 εκ. Το 2017 έπεσε κάτω από τα 7 εκ. & υπολογίζεται ότι με τους ρυθμούς αυτούς, μέχρι το 2050 να περιοριστεί στα 5,5 εκ.
  Αιτίες είναι η φτώχεια, η ανεργία & οι άθλιες συνθήκες εργασίας όταν υπάρχει. Ο πληθυσμός της μειώνεται κατά 40.000 άτομα ετησίως.
  Εξ’αυτών 18.000 Βούλγαροι πεθαίνουν κάθε χρόνο λόγω της ρύπανσης του αέρα που αναπνέουν, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος. Το 90% του πληθυσμού των πόλεων έχει σοβαρό πρόβλημα με το επίπεδο ρύπανσης του αέρα.
  Η γήρανση του πληθυσμού και τα υψηλά επίπεδα μετανάστευσης μειώνουν τον αριθμό των γυναικών που μπορούν να γίνουν μητέρες. Οι γυναίκες ηλικίας από 15 έως 49 ετών μειώνονται κατά περίπου 100.000 κάθε 5 χρόνια.
  Επιπλέον, οι Βούλγαροι κινδυνεύουν περισσότερο από τη φτώχεια σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική υπηρεσία Eurostat.
  Από αυτά προκύπτει ότι, περίπου 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βουλγαρία ζουν με μηνιαίο εισόδημα που είναι 350 λέβα δηλαδή 180 ευρώ! 
 • Ύβρις η ανάθεση επιτροπής για τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα σε μια μούμια. Ας της ανέθεταν επιτροπή για την πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας ή τον τάφο του Τουταγχαμών.
 • Χάθηκαν 125.668 θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
  Ο Οκτώβριος κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ 18ετίας
  ! Έπεται συνέχεια…
 • Ντόρα: «Να πρωτοστατήσουμε για την Ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας, στην ΕΕ». Κούυυληηη.
 • Σε λίγο θα πει και για τη  NOVARTIS ότι δεν είναι σκευωρία, αλλά ένα τεράστιο σκάνδαλο. Εδώ είμαστε.