Παλινωδίες Μητσοτάκη για την επένδυση στο Ελληνικό

Πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας την δήθεν καθυστέρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έταζε ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της διακυβέρνησής του.

Την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επένδυσης τονίστηκε στην συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Λάτση για την επένδυση στο Ελληνικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά στις δύομιση εβδομάδες διακυβέρνησης ο κ. Μητσοτάκης δεν φαίνεται να έχει ξεμπλοκάρει την επένδυση αντίθετα συνεχίζει τις εξαγγελίες για επιτάχυνση των διαδικασιών.

Πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατηγορώντας την δήθεν καθυστέρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έταζε ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της διακυβέρνησής του. Ειδικότερα, μιλώντας σε προεκλογική ομιλία στην Πάτρα είχε πει: «Το Ελληνικό είναι σήμερα η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί να γίνει στη χώρα, ύψους συνολικά επτά δισεκατομμυρίων ευρώ. Έχει καθυστερήσει πάρα πολύ εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα και σήμερα εκτός από την άδεια του καζίνο, εκκρεμούν δύο υπουργικές αποφάσεις για να προχωρήσει αυτή η επένδυση. Δεσμεύομαι λοιπόν ότι αυτές οι δύο υπουργικές αποφάσεις θα υπογράφουν την πρώτη εβδομάδα εφόσον αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.»

Αλ. Χαρίτσης: «Κατά τα άλλα, έφταιγε η «αντιεπενδυτική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…»

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις διαδικασίες της επένδυσης στο Ελληνικό σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε σχετικές εξαγγελίες, όπου στις 11/6/2019, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωνε: «Το Ελληνικό θα ξεμπλοκάρει την πρώτη κιόλας εβδομάδα της νέας διακυβέρνησης».

«Η κυβέρνηση σήμερα μιλάει για μπουλντόζες μέχρι το τέλος του χρόνου. Ελπίζουμε να αναφέρονται στο 2019!», συμπλήρωσε ο Αλ. Χαρίτσης.

«Κατά τα άλλα, έφταιγε η «αντιεπενδυτική» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…», τόνισε χαρακτηριστικά.