«Πολίτες για την Ξάνθη» ο επικεφαλής κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 κ. Γιώργος Χατζηθεοδώρου, μίλησε σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στην ενημερωτική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης.

Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Ξάνθη και που η παράταξή του προτείνει λύσεις.

Η λειτουργία των εγκαταστάσεων των σχολικών μονάδων της Ξάνθης τα απογεύματα με ευθύνη του Δήμου, η κινητικότητα και οι δυσκολίες μετακίνησης των πεζών στην πόλη με κορύφωση τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ, η λειτουργία των παιδικών χαρών, το κολυμβητήριο, το ζήτημα των απορριμάτων και των κάδων αποκομιδής, τα αδέσποτα, οι χώροι στάθμευσης, οι ποδηλατόδρομοι στην πόλη, ήταν τα θέματα που προσεγγίσαμε κατά τον διάλογο.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στο σύστημα της απλής αναλογικής που ισχύει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και που αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο επιπλέον συμμετοχής των πολιτών ώστε να εκφραστούν στις εκλογές,  καθώς η ψήφος τους τώρα αποκτά επιπλέον δύναμη και δίνει τη δυνατότητα αντιπροσωπευτικότερης εκπροσώπησης στα κοινά.

Ακούστε τη συνέντευξη: