16/1 …φοβού τους «Δαναούς» …και ξύλα φέροντες!

 • O χρόνος περνάει γρήγορα, εδώ που τα λέμε!
 • Τα 200 εκ. ευρώ που χρωστάει η Ν.Δ. σε δάνεια θα τα αποπληρώσει με έναν εσπρέσο το μήνα από τις συνδρομές 155.000 νεοδημοκρατών είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης απαντώντας σε ερώτηση για τα υπέρογκα δάνεια της Ν.Δ. στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

  Και εντάξει ρε Κούλη εγώ να το δεχτώ, το εσπρεσάκι λέγεται αποπλήρωση δανείου… το συνοδευτικό κουλουράκι πώς λέγεται;…. τόκος υπερημερίας…;

 • Επίσης ο Χατζηνικολάου ξέχασε να ρωτήσει τον Κυριάκο για Νοβάρτις, ΚΕΕΛΠΝΟ, δάνεια Ν.Δ, Κήρυκα Χανίων, οφσορ, κλπ. κλπ.
  Εεε άνθρωπος είναι κι αυτός!
 • Η κατάργηση του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ κανόνα 1:5 -που θα επαναφέρει η ΝΔ- φέρνει 9.030 προσλήψεις+ 4.500 στην Ειδική Αγωγή +3.200″Βοήθεια στο Σπίτι».
 • Κυργιάκο κάτι σου ‘πεσε !Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
 • ΕΑΑΣ tours.
  Οργανώνει ταξίδι στην Αθήνα για διαμαρτυρία(Μακεδονικό) και ….ψώνια λόγω εκπτώσεων στις 19/1.
  Τιμές λογικές.Η εικόνα ίσως περιέχει: καπέλο
 • 100 τόνοι καυσόξυλων από τη ΣΕΚΕ στους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης. Μπράβο στο αφεντικό που τώρα μοιράζει…καθρεφτάκια. Αφού «πάγωσε» και ξέρανε όλο τον Νομό. Όταν αγαπάς τον τόπο σου φαίνεται!
 • Ράιαν ερ, ιδιωτική πρωτοβουλία, πληρώνεις για Θεσσαλονίκη και πας Τιμισουάρα, μένεις στο αεροδρόμιο, καταναλώνεις, κινείται η οικονομία, γίνονται δημόσιες σχέσεις και το το «κωλοκράτος» στέλνει άλλο αεροπλάνο να σε πάει Θεσσαλονίκη… κάπως έτσι σταματάει η ανάπτυξη… κωλοκρατιστές ρε φίλε, τίποτε να μην πάει μπροστά! MITSA
 • Άκου εκεί!!! να ρωτήσουν οι εισαγγελείς τον Μανιαδάκη (αγγληστί:Money…dakis) αν ξέρει κάτι για τη Novartis… ανήκουστα πράματα… θα μπορούσαν να τον ρωτήσουν αν παιζει Μονόπολι, αν ξέρει μπιρίμπα, πόσα δάχτυλα έχουν τα 5 φάσκελα, ποιον έχουν πατέρα τα παιδιά του Ζεβεδαίου;… τόσες χρήσιμες ερωτήσεις… εκεί κόλλησαν, μπιτ Πολλάκηδες!
 • Θυμάμαι τότε επί ΝΔ που ο Χριστοφοράκος ήταν προστατευόμενος κατηγορούμενος… ωραίες εποχές… δούλευε η δικαιοσύνη ρολόι!Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητεςΈχετε εμπλοκή σε σκάνδαλα; Σας ψάχνει η δικαιοσύνη; Πρέπει να φύγετε στο εξωτερικό; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στέλνουμε την οικοσκευή σας στη χώρα που επιθυμείτε ν’ αποδράσετε. 24ωρη εξυπηρέτηση. Φιλικές τιμές. #Αριστεία
 • Με την απλή αναλογική πλέον να ψηφίζεις κόμματα και παρατάξεις που καμία διάθεση δεν έχουν να βάλουν πλάτη, όπως του ΚΚΕ, είναι και τυπικά και ουσιαστικά πεταμένη ψήφος.
  Με την απλή αναλογική ακόμα και η μικρότερη παράταξη μπορεί να κάνει τη διαφορά και να περάσει τις θέσεις της στην διοίκηση.
 • Η κάθε ψήφος γίνεται όπλο στα χέρια των πολιτών.
 • Και το ΚΚΕ μετά από την εισβολή στο γραφείο της Αχτσιόγλου όπου τα κάνανε λαμπόγυαλο και μετά τους ακτιβισμούς με τα αλυσοπρίονα, μπουκάρανε και στην ΕΡΤ. Έκανε κατάληψη το ΚΚΕ στην ΕΡΤ  για το σύστημα διορισμού τώρα που θα διοριστούν 15.000 εκπαιδευτικοί. Όταν απολύθηκαν 2.500 εκπαιδευτικοί το 2013, ήταν Τετάρτη!

  Δεν σας υπολογίζει κανένας.
  Βάλατε τον εαυτό σας στο περιθώριο και  εκμεταλλεύεσθε τον φόβο των ανθρώπων, εκμεταλλεύεσθε την ανασφάλεια αυτών που δεν ξέρουν από που να πιαστούν, μόνο και μόνο για να κρατήσετε το μαγαζάκι σας.