«Σκοτώνοντας» μύγες, στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης

Ο κ. Ζαγναφέρης που θυμήθηκε να το παίξει θεσμικός θα πρέπει να μας πει πότε λειτούργησε θεσμικά απέναντι στο κυβερνόν κόμμα και πότε απευθύνθηκε σε αυτό, για τα προβλήματα της περιοχής.  Όπως όλη η ΝΔ που φροντίζει να παραλείπει την κυβέρνηση και τους τρεις βουλευτές της Ξάνθης,συστηματικά. Μία τακτική που ακολουθεί και ο δήμαρχος της Ξάνθης, κρύβοντας την ανυπαρξία του πίσω από το αντιπολιτευτικό του μένος.
Ο κ. Ζαγναφέρης στις εκδηλώσεις του προσκαλεί και προσφωνεί πρώτα τους πρώην βουλευτές και εκτός πρωτοκόλλου πρόσωπα και τελευταίους τους εν ενεργεία εκπροσώπους του λαού που ψηφίστηκαν και εκλέχθηκαν από τους πολίτες του τόπου μας. Συνήθως φροντίζει να κάνει και αγιογραφίες του «πρώην υπουργού μας» όταν οι εκδηλώσεις έχουν σημαντικό κοινό, όπως στην καλοκαιρινή συναυλία του Ξαρχάκου ενώπιον χιλιάδων θεατών, όπου αγνόησε πλήρως τους κυβερνητικούς. Ξέρουμε ότι δυσφορούν που μας βλέπουν, «οι νόμιμοι ιδιοκτήτες του τόπου», αλλά οφείλουν να το χωνέψουν μετά από 3,5 χρόνια, ότι ο λαός τους έστειλε  στο σπίτι τους.
Η αγωνία της πολιτικής τους επιβίωσης είναι έκδηλη. Για «αντάρτης» τελικά δεν έκανε. Ας αρκεστεί στην «πολιτική» του διαδικτύου και ας προετοιμαστεί για την κρίση από τους πολίτες της Ξάνθης για το μεγάλο(!) του έργο που δεν είδαμε.
Η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη στο διαδίκτυο:
«ΌΛΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΌΡΙΟ
Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Δ’ΣΣ για την ευγενική πρόσκλησή του σε γεύμα με την Υφυπουργό Άμυνας. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να μην παραστώ σ αυτό, μιας και η Υφυπουργός πιστή στο αυταρχικό δόγμα διακυβέρνησης των συριζανελ θεώρησε σωστό να μην συναντηθεί με τις εκλεγμένες αρχές του τόπου. Η ακριτική Ξάνθη έχει πολλά προβλήματα τα οποία δεν λύνονται ούτε με φιέστες, ούτε με γεύματα, αλλά με θέληση και σκληρή δουλειά. Όλοι μας εδώ δίνουμε καθημερινή μάχη μαζί με τους πολίτες της Ξάνθης και της Περιφέρειας για το καλό αυτού του πολύπαθου τόπου και σίγουρα δεν είμαστε εδώ για τουρισμό.»