Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ο Δήμος Ξάνθης στην παρακμή (βίντεο)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τα κόμματα αναφορικά με την θέση του δημάρχου Ξάνθης ο οποίος εντός της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου ισχυρίστηκε πως η έκδοση ανακοινώσεων καταδίκης για την επίθεση που δέχθηκε ο Μανώλης Φανουράκης από το γιο του αντιδημάρχου Θωμά Ηλιάδη αποτελεί άσκηση βίας.

Αντιδράσεις σε όλους τους δημοκρατικούς φορείς προκάλεσε η αποστροφή αυτή του Δημάρχου κατά τη διάρκεια συζήτησης της επίθεσης που δέχθηκε ο Μανώλης Φανουράκης από τον γιο του αντιδημάρχου Θωμά Ηλιάδη. Σχολιάζοντας τη θέση αυτή ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου υπενθυμίζει ότι αντίστοιχη ανακοίνωση έβγαλε και ο ίδιος ο Δήμαρχος ενώ κάνει λόγο για παρακμή αφού ο Δήμος δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα αλλά με την υπεράσπιση τελικά ενός μεγάλου κομματιού ψηφοφόρων στο οποίο ανήκει και ο αντιδήμαρχός του.

Να σημειώσουμε ότι ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο Μανώλης Φανουράκης εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία με τον πρόεδρό της ωστόσο να αρνείται να σχολιάσει την θέση του Δημάρχου περί άσκηση βίας από τα κόμματα έναντι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

kanali6